ČESTITKA POVODOM DANA POBJEDE Dobroslavić: 'Temelj za gradnju svijetle budućnosti je zajedništvo'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Župan Nikola Dobroslavić povodom  povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja uputio je čestitku.

Cijenjeni sugrađani,

 

Obilježavajući Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja s ponosom se prisjećamo najslavnijih, ali i najtežih trenutaka naše novije povijesti, zahvaljujući kojima danas živimo u samostalnoj i suverenoj državi. 

 

Svjesni da život u slobodnoj Hrvatskoj, kakvu su sanjali svi naraštaji hrvatskoga naroda, dugujemo hrabrosti i požrtvovnosti naših branitelja, ovaj dan posvećujemo prije svega njima i njihovim obiteljima.

 

Uspješnim završetkom akcije „Oluja“ Republika Hrvatska je započela novi put, put izgradnje stabilne i sigurne države, države koja je danas ravnopravna članica međunarodne zajednice. Naša je dužnost danas da se, istom srčanošću i vjerom kojom su se borili i naši branitelji, svakoga dana borimo s izazovima koji su pred nama u ostvarenju Hrvatske u kojoj svi moramo imati jednake uvjete života, obrazovanja i rada.

 

Časna povijest našega naroda stvara nam obavezu da izgradimo svjetlu budućnost, a temelj za to i danas je, kao i tada, zajedništvo.

 

Cijenjeni sugrađani, s ponosom i sjetom, ali i vjerom u sjajnu budućnost, čestitam vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

 

Neka nam živi jedina i najljepša, naša Domovina Hrvatska!

 

Sretan vam, cijenjeni sugrađani, Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!

 

 

župan Nikola Dobroslavić

Popularni Članci