DOBRE VIJESTI IZ ŽUPE U vrtić upisana sva djeca s liste čekanja

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Općina Župa dubrovačka
U prostorijama Dječjeg vrtića Župa dubrovačka održana je  Sjednica Upravnog vijeća na kojoj je jedna od točaka dnevnog reda bila Upis djece sa liste čekanja za pedagošku 2017/2018. godinu.

Na prijedlog ravnateljice dječjeg vrtića gđe Marije Jelić Upravno vijeće jednoglasno je donijelo odluku da se sa trenutne liste čekanja upišu sva djeca, uključujući i onu čiji roditelji ne zadovoljavaju uvjet neprekidnog rada zadnjih 6 mjeseci.

Novost koja će razveseliti mnoge roditelje čija se djeca nalaze na 'listi evidencije' jest da će djeci, u trenutku stjecanja uvjeta navršene godine života i iza 31.08., a do kraja 2017. g., biti omogućeno primanje u vrtić. Upis te djece bit će u listopadu i studenom.  

'Općina Župa dubrovačka, kao osnivač Dječjeg vrtića, osigurala je dodatna sredstva kako bi se u zgradi Općine osposobio prostor za još jednu vrtićku grupu, a ujedno je i uveden treći odgajatelj čime se omogućio prihvat puno većeg broja djece. Općina, uz ranije zaposlene asistente te logopeda i pedagoga,  za nadolazeću pedagošku godinu ima pripremljenu strategiju upotpunjavanja stručno razvojnog tima na sveopće zadovoljstvo mnogih roditelja', rekao je načelnik Općine Silvio Nardeli.

Popularni Članci