Načelnik Lasić i predsjednik Općinskog vijeća Simović uputili novogodišnju čestitku svim žiteljima Konavala

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Načelnik Općine Konavle Božo Lasić i predsjednik Općinskog vijeća Ivo Simović uputili su novogodišnju čestitku svim stanovnicima Konavala. Tekst čestitke donosimo u cijelosti.

Drage Konavoke i Konavljani, svi stanovnici Konavala

Godina za nama značila je veliku prekretnicu za Općinu Konavle. Na izborima smo velikom većinom osvojili vaše povjerenje čime ste nam omogućili da nastavimo raditi ono što najbolje znamo – i dalje voditi ovu Općinu. Ponosni smo što smo ove godine završili kompleksan i težak projekt ulaza u Cavtat, a nakon dva desetljeća čekanja krenuo je i projekt novog skretanja s magistrale vrijedan gotovo 20 milijuna kuna. Također potpisali smo ugovore za radove na infrastrukturi vrijedne jednako toliko za Grudu i Molunat, no to je sve samo početak. Moram spomenuti kako smo donijeli i demografske mjere koje pokazuju da jednako cijenimo svakog Konavljanina i Konavoku, a na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća usvojen je i proračun od 100 milijuna kuna.

U 2018. godinu ulazimo puni optimizma i radnog elana, a prioritet nam je izgradnja nove škole i vrtića u Cavtatu. To je projekt za koji imamo potporu na svim razinama vlasti, nadamo se kako ćemo u novoj godini uspjeti zatvoriti financijsku konstrukciju.
Sretna i uspješna nova 2018. godina, svima vam želimo puno zdravlja i sreće, obiteljskih trenutaka za pamćenje.

Načelnik Predsjednik Općinskoga vijeća

Božo Lasić Ivo Simović

Popularni Članci