Nakon fotografija i Božo Petrov priznao sastanak s Karamarkom: 'Da smo se sakrivali, iznajmili bismo sobu'

Autor: dubrovackidnevnik.hr
HSP-ovac Denis Šešelj danas je na Facebooku objavio informaciju o tajnom susretu Boža Petrova i Tomislava Karamarka u hotelu Merlot u Opuzenu. Nakon što su ljudi počeli negodovati kako to ne može biti istina, Šešelj je rekao kako ima fotografije i da se gradonačelnik Metkovića, kad je vidio da ga snimaju, sakrio u autobusnu postaju i čekao svoju zamjenicu Ujdur da ga pokupi automobilom. Sve je ipak bila istina, a Šešelj je također objavio i fotografije na Facebooku.

Petrov je Indexu rekao da su optužbe smiješne. Potvrdio je da se našao s Karamarkom i da su bili skupa sat i pol vremena i popili su kavu, ali se nisu skrivali.

'Nije to imalo veze s politikom na nacionalnoj razini. Pokušavao sam riješiti probleme u gradu vezane za zdravstvene ustanove koje su u ingerenciji županije gdje je HDZ u većini. Pa nisam ja kao Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović da se dopisujem, nego rješavam stvari uživo", rekao je Petrov.

Dodao je da bi iznajmili sobu da su se htjeli tajno sastati, a ne bi se našli u motelu usred Jadranske magistrale gdje je u to vrijeme bio kongres sa stotinjak uzvanika.

"S Karamarkom sigurno neću u koaliciju, niti s bilo kim drugim. Da smo to htjeli već bi davnih dana napravili", zaključio je Petrov, predsjednik Mosta nezavisnih lista.

Inače, Petrova zli jezici sve češće povezuju uz HDZ i u samom Dubrovniku, gdje je Petrov iz Metkovića odlučio izaći na dubrovačke lokalne izbore tako što je 'uperio prst' u HDZ-ovog zaposlenika Mara Kristića, naredio mu da nakon HSS-a pa Laburista bude nositelj njegove političke opcije u Dubrovniku. Mnogi su cijelu inicijativu s Marom Kristićem na čelu već ranije vezali uz HDZ. Iz kandidacijske liste grupe birača Mara Kristića oštro odbacuju takve tvrdnje i smatraju ih političkim podvaljivanjem.  

Popularni Članci