Učitaje prijašnje vijesti
IMENOVANJA

ROŠADE U POLICIJSKOJ UPRAVI Oni su novi načelnici policijskih postaja na jugu Hrvatske! (FOTO)

Načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević predstavio je danas nove načelnike policijskih postaja na području djelovanja PU DNŽ.
Započeo s radom

OPĆINA KONAVLE Perica Pušić novi je pročelnik za ruralni razvoj, gospodarstvo i EU fondove

Pročelnik Upravnog odjela za ruralni razvoj, gospodarstvo i EU fondove Perica Pušić započeo je u utorak s radom u Općini Konavle.
Cooperation for Growth

NAJVAŽNIJI DOGAĐAJ ZA AKVAKULTURU Župan Dobroslavić na otvorenju međunarodnog kongresa Aquaculture Europe 2017.

Župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić zajedno s ministrom poljoprivrede Tomislavom Tolušićem nazočio je u utorak na otvorenju međunarodnog kongresa Aquaculture Europe (AE) koji se sastoji od znanstvene konferencije, izlaganja proizvoda i opreme za akvakulturu te radionica, a okupio je oko 1600 sudionika.
komisija

MAKNULI GLUMCA Testiranje u PU dubrovačko-neretvanskoj provodila osoba koja i sama nije prošla na testiranju

Većina kandidata prijavljenih na interni oglas, kojim su se birali načelnici policijskih postaja u PU dubrovačkoj, poprilično su se iznenadili kada je iz te komisije maknut dugogodišnji predsjednik Tonći Glumac, a umjesto njega imenovan Miro Bajo.
predstavnički ured

Nastavlja se program prakse za mlade u uredu Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu

Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA već šest godina provode program prakse za mlade iz županije te je kroz Predstavnički ured DNŽ u Bruxellesu do sada prošlo ukupno 60 mladih.
SASTANAK

Dobroslavić i irska veleposlanica razgovarali o Pelješkom mostu i turizmu

Župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić primio je u ponedjeljak veleposlanicu Irske u Republici Hrvatskoj Nj.E. Olive Hempenstall, a na sastanku se među ostalim razgovaralo o pozitivnom utjecaju izgradnje Pelješkog mosta na jugu Hrvatske, ali i drugim aspektima razvoja županije.
PU dubrovačko-neretvanska

Načelnik Ivan Pavličević sutra predstavlja nove načelnike policijskih postaja

Glavni ravnatelj policije, na prijedloge načelnika policijskih uprava, imenovao je nove načelnike policijskih postaja u 19 policijskih uprava u Hrvatskoj pa tako i u Policijskoj upravi dubrovačko – neretvanskoj.
pu dnž

TEŽAK TJEDAN NA PROMETNICAMA U 21 nesreći jedna osoba smrtno stradala, devetoro ozlijeđenih

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježena je 21 prometna nesreća od kojih je jedna sa smrtno stradalom osobom, devet s ozlijeđenim osobama u kojima su četiri osobe teže, a sedam ih je lakše ozlijeđeno, dok je 11 prometnih nesreća bilo s materijalnom štetom.
ŽUPANIJA

NA MEDAREVU Radovi na izgradnji Centra za djecu s teškoćama u razvoju izvrsno napreduju (FOTO)

Radovi na izgradnji županijskog Centra za djecu s poteškoćama u razvoju dobro napreduju.
Dhmz

DUBROVNIK NAJTOPLIJI, PLOČE NAJHLADNIJE Evo na koliko stupnjeva se probudila naša županija

Prema podacima Državnog hidrometorološkog zavoda, naša županija probudila se na relativno ugodnim temperaturama.
'BALUN'

LEGENDARNI ŠIPANSKI LOKAL Vlasnik ogorčen: 'Troškovi su ogromni, morat ćemo uskoro zatvoriti i biti mirni'

Legendarna Šipanska zalogajnica "Balun" po prvi put nakon 16 godina, tijekom jeseni i zime, zatvara svoja vrata za posjetitelje.
torun

Zamjenica župana na Forumu poljskih i hrvatskih regija

Zamjenica župana Žaklina Marević sudjelovala je u poljskom gradu Torunu na VI. Forumu poljskih i hrvatskih regija na kojem se raspravljalo o važnosti uključivanja hrvatskih prometnih pravaca u europske, ali i važnosti javno-privatnog partnerstva poglavito u svjetlu sve većeg broja poljskih turista u Republici Hrvatskoj.
ČLANSTVO U AESAL-U

DOBROSLAVIĆ ČESTITAO PALJETKU: Vaš doprinos našoj umjetnosti je neprocjenjiv

Župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitiku akademiku Luku Paljetku povodom članstva u Europskoj akademiji znanosti, umjetnosti i književnosti (AESAL) ‘Leonardo da Vinci’, a čestitku prenosimo u cijelosti. 
Učitaj još vijesti