PELJEŠANI ZABRINUTI ZBOG 'SIRIJACA' Četvorica s Bliskog istoka napravili pomutnju u Trpnju

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Sanjin Strukic/PIXSELL
Nekoliko muških osoba koje su ovih dana boravile na području Pelješca, točnije u Trpnju, izazvale su strah kod mještana.

Nekoliko stanovnika navedenog područja obratilo se redakciji Dubrovačkog dnevnika zabrinuti zbog muškaraca za koje su sumnjali kako su Sirijci i kako je možda riječ o nekoj novoj i neuobičajenoj ruti migranata s Bliskog istoka. Kazali su i kako su se mjestom počele širiti priče o provalama i krađama, no prema neslužbenim informacijama s kojima raspolaže Dubrovački dnevnik, očito je na pričama sve i ostalo.

Prema informacijama iz neslužbenih izvora s kojima raspolaže Dubrovački dnevnik, četvorica muškaraca koji su nezakonito prešli granicu su uistinu zatečeni na području Pelješca. S obzirom na to kako sa sobom nisu imali valjane isprave, ne može se s preciznošću utvrditi odakle su došli, no sumnja se kako su došli s Bliskog istoka, barem prema njihovom izgledu kojeg su mještani vidjeli. Muškarci su, neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, premješteni u Crnu Goru, iz koje su muškarci i ušli u Dubrovačko-neretvansku županiju.

Popularni Članci