POKVARIO SE TRAJEKT IZMEĐU TRPNJA I PLOČA Putnicima rekli da ne vozi zbog bure, u Lučkoj kapetaniji Ploče su više od pola ure na pauzi

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Ljubica Foškulo
Na trajektu koji se našao između Trpnja i Ploča jutros je došlo do kvara, zbog čega nije prometovao do 7.30 sati, kad je kvar otklonjen.

Informaciju su za Dubrovački dnevnik potvrdili iz Lučke kapetanije Ploče te su kazali kako je došlo do kvara. Šuška se kako su eksplodirali akumulatori, no Dubrovački dnevnik nije uspio doći do službenih informacija jer je iz Lučke kapetanije Ploče u 10.30 sati rečeno kako ne znaju detalje o kvaru s obzirom na to kako su kolege koji bi mogli znati nešto više o tome na pauzi. Dubrovački dnevnik je ponovno kontaktirao Lučku upravu u 11.00 sati, no oni su još uvijek bili na pauzi pa smo zamoljeni da nazovemo za 15 minuta do pola sata.

Osim toga, Dubrovačkom dnevniku su se javili putnici kojima je, kako kažu, iz Jadrolinije rečeno kako trajekt ne prometuje zbog bure. Zašto putnicima nije iznesen pravi razlog zbog kojeg trajekt jutros nije plovio nije poznato kao ni zašto pauze u Lučkoj kapetaniji Ploče traju dulje od pola sata.

Popularni Članci