STVARATELJI ZA STOLJEĆA Pogledajte kome su sve dodijeljene nagrade u Župi dubrovačkoj (FOTOGALERIJA)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grgo Jelavić / Pixsell
Na Međunarodnoj konferenciji za novinare, u sklopu 3. Regionalnog summita poduzetnika Srednje i Jugoistočne Europe „300 najboljih“, predstavljen je Projekt dodjele nagrada i priznanja „ STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ i laureata, te upriličena dodjela priznanja „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ za doprinos promociji poduzetništva i za posebnu inicijativu u poduzetničkom stvaralaštvu u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi.

Nagrade su podijelili mr.Vesna Cvitanović, g. Darko Budeč, predsjednik „Buck“ d.o.o. Beograd, g. Darko Baljak, direktor „Vivera“ d.o.o.  Glina,  g. Alajdin Fusha, direktor „Abi“ d.o.o. Prizren i g. Branko Azeski, predsjednik Privredne komore Makedonije.

Prisutnima se obratio, prof. dr. Siniša Zarić, predsjednik međunarodnog Komiteta za dodjelu nagrada i priznanja SZS i profesor na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Beogradu, te pozdravio ovaj hvale vrijedan projekt koji je  okupio brojne stručnjake iz svijeta poduzetništva.

Događaj je okončan zajedničkim fotografiranjem laureata i članova međunarodnog Komineta za dodjelu nagrada i priznanja uz prisustvo: drugih laureata, visokih uzvanika, partnera u Projektu i novinara.

Popularni Članci