Umjesto Valentina Dujmovića i Snježane Holovka u Županijskoj skupštini Željko Bartulović i Marina Vučković Matić

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Županijska organizacija Hrvatske narodne stranke uputila je priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

Umjesto Valentina Dujmovića i Snježane Holovke HNS će u županijskoj skupštini predstavljati Željko Bartulović i Marina Vučković Matić. Predsjednik županijske organizacije HNS-a, Valentin Dujmović i predsjednica županijske Ženske inicijative, Snježana Holovka, svoje su mandate stavili u mirovanje u cilju promocije novih lica.

„Plan je promovirati nova lica. HNS u cijeloj županiji ima brojne kvalitetne članove koji svojim znanjem, iskustvom i vještinama mogu puno doprinijeti. Stoga smo odlučili u županijsku skupštinu i dubrovačko gradsko vijeće uvesti ljude za koje smo sigurni da će aktivno sudjelovati u radu i iznositi stavove HNS-a te brinuti da se na sjednicama čuje glas građana“, istaknuo je Valentin Dujmović.

Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati u županijskoj skupštini, sukladno svojim načelima, nastavlja djelovati kroz oporbu, a njeni predstavnici borit će se za bolju i efikasniju županiju, koja bi trebala brinuti o svim njenim krajevima i omogućiti svima razvoj sukladno brojnim potencijalima.

Željko Bartulović po zanimanju je diplomirani inženjer agronomije i zaposlen je kao nastavnik u srednjoj školi u Opuzenu. Član je predsjedništva županijske organizacije HNS-a i predsjednik podružnice Slivno, gdje trenutno obnaša dužnost općinskog vijećnika u četvrtom mandatu.

Marina Vučković Matić po zanimanju je profesor rehabilitator i radi kao defektolog u Dubrovniku. Članica je nadzornog odbora županijske organizacije HNS-a i članica Ženske inicijative podružnice Dubrovnik.

Popularni Članci