ZABAVA S DOBROTVORNIM KARAKTEROM Tko je sve uživao u gala prijemu RIT-a (FOTOGALERIJA)

Autor:dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović

Puttin' on the RITz je, gala prijem kojeg organiziraju studenti sa dubrovačkog i američkog kampusa RIT-a, uz podršku profesora i mentora – stručnjaka iz poslovnog svijeta, održan je večeras u hotelu Imperial. Tom prilikom obilježeno je i 20 godina postojanja RIT-a u Hrvatskoj.

Ovakav projekt omogućuje studentima da znanja koja usvajaju tijekom studiranja primjene i u praksi. Događaj se tradicionalno održava na američkom kampusu, a ove godine, po prvi put s druge strane Atlantika, a sve to u cilju promoviranja međunarodne studentske suradnje

'Ukupno 40 studenata iz SAD-a i Hrvatske zajedno s njihovim mentorima rade naporno da bi ovu proslavu učinili nezaboravnom. Studenti rade u grupama koje imaju različite zadatke. Dubrovački studenti usko surađuju sa stručnjacima iz hotela Hilton Imperial, koji se pokazao izvrsnim partnerom u ovo projektu,' poručuju iz RIT-a.

Riječ je o događaju koji tradiconalno ima dobrotvorni karakter, pa će se tako i ove godine kroz prodaju karata i aukciju prikupljati sredstva za studentske stipendije.

Popularne Galerije