GOSPARI ODABRALI: Ovo su lijepe Dubrovkinje na koje ste najčešće 'klikali' (FOTO)

Autor:dubrovackidnevnik.hr

'Gospari odabrali' projekt je Dubrovačkog dnevnika u sklopu kojeg su predstavljene najljepše Dubrovkinje. Osim privlačnog izgleda, svakako je važan i stav, pa je svaka od djevojaka itekako imala što reći o sebi, svojim interesima i ciljevima. U nastavku pogledajte koje od njih ste najradije čitali (i gledali).

SESTRE SUZANA I VALENTINA VIOLIĆ

Suzana i Valentina Violić dubrovačkoj su javnosti poznate s modnih pista, a u rubrici 'Gospari odabrali' su se pojavile u dva navrata; prvi put zasebno, a drugi put 'u kompletu'. Osim privlačnim izgledom, lijepe sestre su vas (ali i nas!) osvojile šarmom i jednostavnošću.

Fotogalerije možete pronaći ovdje:

SESTRE VIOLIĆ NA PLAŽI: Zgodne Dubrovkinje na Cavi oduzimale dah (FOTOGALERIJA)

VALENTINA VIOLIĆ Prelijepa crnka koju ćete gledati u Republici (FOTO)

SUZANA VIOLIĆ Prelijepa, seksi crnka i buduća studentica prava

ANELI AHMIĆ

Još jedna ljepotica koju ste obožavali gledati i čitati. Javnosti je poznata s pista, a odradila je brojne photo sessione te se okušala i u pjevanju. 'Hedonistica sam, volim život i ne volim planirati,' izjavila je tada sretno slobodna, a danas zaljubljena Aneli. Fotogaleriju možete pronaći OVDJE.

MARIJA KAPETANOVIĆ I BRIGITA GNJEČ

Prijateljice, i još k' tome plavuše. Marija i Brigita osvojile su srca čitatelja! Osim što su lijepe, voljeli ste ih jer obožavaju 'Gunse', spontane su i uživaju u trenutku. Fotogaleriju pogledajte OVDJE.

BRIGITA LEVANAT

Još jedno poznato lice s modnih pista krasi rubriku 'Gospari odabrali'. Puno toga se promijenilo od spomenutog photo sessiona, no Brigita je još uvijek lijepa kao i tada. Nekad Pelješka, danas Mokoška. Nekad slobodna, danas u vezi s novinarom Dubrovačkog dnevnika. Ipak, tvrdi on, još uvijek odlična kuharica. Fotogaleriju pogledajte OVDJE.

NIKA GAŠPAR

Još jedna lijepa plavuša koja je ukrala vaše vrijeme i o kojoj ste rado čitali. Nika voli crtanje i upravo tako najradije provodi svoje slobodno vrijeme. Nije joj se problem zabaviti jer po pitanju muzike nije izbirljiva. Fotogaleriju pogledajte OVDJE.

LUKRECIJA DRAGIĆ

Lukrecija je djevojka koju pamtite ne samo po lijepom izgledu i eleganciji nego po pristupačnosti i simpatičnosti. To je djevojka koja uistinu ima puno toga za reći i o kojoj se još više toga može napisati. Lijepa Kraljica Jadrana 2013. godine osvojila nas je karakterom, inteligencijom i jednostavnošću, a fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

Fotogalerije ostalih prelijepih djevojaka pronađite OVDJE.