Ivona Bulić djevojka je koju ovog tjedna predstavljamo u rubrici 'Gospari odabrali.'

Ova prelijepa mlada Dubrovkinja ima 22 godine. Završila je turističku i ugostiteljsku školu u Dubrovniku, smjer HTT. Dvije godine je u Zagrebu studirala predškolski odgoj na učiteljskom fakultetu. Vratila se u Dubrovnik te je nakon nekog vremena dobila ideju otvoriti salon vjenčanica i večernjih haljina.

'Teško mi pada razdvojenost od prijateljica koje sada studiraju u Zagrebu, ali srećom poprilično sam zaposlena od kraja ljeta. Ideju sam dobila jer sam i sama išla na svadbu, i kako sam imala problema s pronalaskom lijepe haljine, a i mladenka je obišla cijelu Hrvatsku i okolicu, shvatila sam da je takvo nešto uistinu potrebno Dubrovniku. Odmah sam imala cijelu viziju kako to treba izgledati i što je bilo najvažnije imala sam punu podršku obitelji i prijatelja,' kaže Ivona.

Od ideje do realizacije trebala su joj tek dva mjeseca. 'Ali mislim da sam uspjela i otvorila nešto što je na nivou Dubrovnika,' zaključuje Ivona, vlasnica salona koji je svečano otvoren 4. prosinca prošle godine. Salon nudi usluge kataloškog naručivanja po mjeri, šivanja i sličnog.

Adora je jedini salon u Dubrovniku koji ima SHERRI HILL zastupništvo. 'Zadovoljna sam kako mi ide, bilo je prodaja, iznajmljivanja kataloškog naručivanja pa čak i šivanja i svi su do sada bili jako zadovoljni. Ali ipak mislim da će proći još neko vrijeme dok cure iz Grada izgube naviku ići u Zagreb, ili po novome u Milano, po maturalnu haljinu. Ipak, optimistična sam i vjerujem da će Dubrovkinje prepoznati kvalitetu i uslugu u mom salonu,' kaže Ivona.

Za sve zainteresirane, salon vjenčanica i večernjih haljina Adore nalazi se na adresi na Iva Vojnovića 52. 

Također, potrebno je naglasiti kako će Ivona Bulić i Salone Adore sudjelovati u velikom humanitarnom Sajmu vjenčanja 5. travnja, koji organizira dubrovačka vizažistica Ana Vukas  za pomoć teškom oboljelom dječaku Tijanu. Vrijedna donacija Salona Adore u humanitarne svrhe su pokloni za lutriju, vjenčanica u najam po izboru dobitnika i večernja haljina, kao i prekrasne Sherri Hill haljine koje će se nositi na humanitarnoj reviji. 

FOTO: Lucija Komaić

IZGLED: Ana Vukas

HALJINE: Adore