BIG BROTHER IZNENAĐENJA Sutra još jedan stanar napušta kuću

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: RTL
Big Brother  je prevrtljiv baš kao i mjesec veljača, pa je odlučio ponovno zapapriti stanarima, promijeniti svoja pravila te im otkriti da ih je još malo lagao baš kao što to kaže i slogan ove sezone - 'tajne i laži'.

Stanari nemaju pojma što ih sutra očekuje, no sigurno se ne nadaju onome što im je Big Brother odlučio pripremiti. Sutra,  za vrijeme trajanja dnevne emisije u 21.20 sati, stanarima će se uživo iz tajne kuće javiti Antonija Blaće sa, ne baš dobrim vijestima. Antonija će stanarima priopćiti da je Big Brother promijenio pravila  te da je glasovanje za nominacije putem sms-a i telefona upravo završava te da će netko od nominiranih odmah napustiti kuću.

Jedna od stanarka, koja mora strepiti, svakako je Ana koja je imala incident i fizički obračun sa sustanarom Antonijem. Bivšoj Big Brother predsjednici prijetilo je izbacivanje iz kuće, ali to se ipak nije dogodilo.

Podsjetimo, Bojan je nominiran po drugi put, a Anezi, Ana, Lucija i Bojana su nominirane jer su muški pogodili njihove tajne. Tomislav je nominiran jer ima smrtonosnu nominaciju.

A kakve još vijesti Big Brother ima za stanare te tko je dobio najmanje glasova gledatelja za ostanak u showu, ne propustite saznati već sutra u 21.20 sati, na RTL-u.

 

Popularni Članci