TREND SE NASTAVLJA Pogledjate novu Catrice Palette promo kolekciju

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Promo
Trend velikih paleti se nastavlja i Catrice predstavlja novu limitiranu kolekciju „ Palette Promo“ koja se sastoji od četiri velike palete.

FILTER IN A BOX PHOTO PERFECT FINISHING PALETA

4 različita mat kompaktna pudera osiguravaju glatku put spremnu za kamere!

Svaka od 4 boje ima svoju namjenu: plava hvata svjetlost, roza osigurava dašak svježine, žuta uravnotežuje tamnije površine i stvara topli svjetlosni efekt na licu, smeđa osigurava proljetni izgled. Sve boje je moguće koristiti individualno ili miješati prema potrebi. U paleti se nalazi i highlighter.

010 Camera Ready

MPC 79,90 kn                              

GALAXY IN A BOX HOLOGRAPHIC GLOW PALETA

Holo paleta highlightera nudi izvanredan sjaj!

U njoj dolaze 4 kompaktna highlightera u bijelim, rozim i breskvastim nijansama koji će naglasiti tvoje lice i tijelo. U paleti je i prozirni highlighter koji možeš koristiti kao podlogu za ostale. Tako će sjaj biti još intenzivniji. Prozirno sjajilo za lice kompletira paletu i omogućava dewy wet look effect.

 010 Out of Space

MPC 79,90 kn  

LIP ARTIST PRO PALETA RUŽEVA

Prostor za miješanje, dvostruki aplikator i širok izbor nijansi čine ovu paletu ultimativnim oružjem za bezbrojne izglede. Crna, bijela, tri bazne nijanse kao i deset nijansi s svilenkasto-matiranom završetkom od nude do tamne boje mogu se miješati i uskladiti sa vašim željama.

010 IndividuaLIP

MPC 79,90 kn

PROFESSIONAL ARTIST PALETA SJENILA ZA OČI

16 dugotrajnih, visoko pigmentiranih sjenila s rasponom završetka od mat do svjetlucavog ujedinjenih u jednoj paleti.  Od neutralnih tonova do intenzivnih boja, paleta nudi nijanse sjenila s suptilnom teksturom za različite raskošne izglede.

010 The Key Piece

MPC 79,90 kn

Popularni Članci