ČOBANSKE REAKCIJE Zgrozili se nad muškarcem u vjenčanici u Čilipima, a nemaju pojma o čemu se radi

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: društvene mreže
U Zračnoj luci Dubrovnik građane je zatekao za ovo podneblje poprilično neobičan prizor. 

U skupini mladića stajao je jedan mladić odjeven u vjenčanicu. Fotka je ubrzo završila na stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca, a ispod nje su se počeli nizati komentari u kojima se osuđuju transrodne osobe, piše Index.hr

"Jedno je voljeti čovjeka,a drugo opačinu njegovu", "Bog je stvorio Adama i Evu,a ne Adama i Stevu", "Užas... I danas tema da im se diplome preimenuju u rod koji se oni sjete svake godine mijenjati", "Muko moja ako se ona razmnoži, strašno", "Nadiru. Blago nama", bili su neki od komentara. 

Neki su članovi grupe objasnili da se vjerojatno radi o momačkoj večeri stranih turista jer se u Europi pojavio trend prema kojem se mladoženju često namjerno dovodi u neugodnu situaciju u takvim prilikama. 

"To je sad đir kod Engleza, izberu jednog u ekipi koji mora biti blesavo obučen, ali zato ne plaća ništa. Ja sam vozio prošli mjesec Power Rangersa u jednoj ekipi, a u drugoj je bio policajac. Ludilo jest, al' što ćeš", napisao je jedan član. 

"To je sad zadnji đir momačkih večeri po Europi, budući mladoženja se treba što više osramotiti na svojoj momačkoj, i uvijek je kostimiran u ženu", dodala je druga članica. 

Za mišljenje je Index pitao mladu Britanku Amy Norgate. 

"Da, rade to cijelo vrijeme. Ovo je sigurno mladoženja, kod nas je uobičajeno da ga obuku u ružičastu haljinu ili u golemi penis. Momačke večeri se u Engleskoj znaju oteti kontroli. Nije čudno ako ujutro zateknete mladoženju golog i izolirkom zalijepljenog za nešto", kaže ona.

društvene mreže

Popularni Članci