VRATILI SE S PET ZLATA Dubrovački plesači osvojili slovensku plesnu scenu (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Plesni studio Dubrovnik
Proteklog vikenda Plesno rekreacijski studio Dubrovnik sa svojim plesačima predstavio se na još jednom međunarodnom plesnom natjecanju, ovoga puta na ''Master dance festival LUKEC OPEN'', koje se održalo u Brežicama - Sloveniji u trajanju od 8. do 10. veljače.

Na ovogodišnjem petom izdanju ''Master dance festival LUKEC OPEN'' održanom u Brežicama - Sloveniji, u trajanju od tri dana predstavilo se ukupno tisuću i petsto natjecatelja iz 25 plesnih klubova iz više zemalja EU. Plesno rekreacijski studio Dubrovnik bio je dio ovogodišnjeg natjecanja gdje se kao jedini plesni klub iz Dubrovnika predstavio i osvojio slovensku plesnu scenu.

Dubrovački Zumba Kidsi i Teensi, zlatni plesači iz Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik predstavili su se s ukupno pet koreografija u svojim kategorijama i osvojili sjajne rezultate:
- Zumba Teens Dubrovnik ''Tip Toe Fighters'' /Fitness Dance/Group/Junior - 1. mjesto,
- Zumba Kids Dubrovnik ''Game of Dance'' /Zumba/Group/Children - 1. mjesto,
- Zumba Kids Dubrovnik ''Azukita'' /Zumba/Formation/Children - 1. mjesto,
- Zumba Teens Dubrovnik ''El Anillo'' /Zumba/Group/Junior - 1. mjesto,
- Zumba Kids Dubrovnik ''Level Up'' /Fitness Dance/Group/Children - 1. mjesto.

''Bogatiji još jednim novim iskustvom, stekli smo nova prijateljstva i ostvarili mogućnost za daljnju suradnju. Zadovoljni i sretni ostvarenim uspješnim rezultatima vratili smo se u Grad gdje nastavljamo intenzivnim radom i pripremama za nadolazeća natjecanja koja uskoro slijede.'' - poručuje Paola Šutić, voditeljica Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik.

Popularni Članci