ODNIJELI 12 PRVIH MJESTA Dubrovčani 'rasturili' na međunarodnom plesnom natjecanju u Sarajevu (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: , Plesni studio Lazareti, Plesno rekreacijski studio Dubrovnik
Proteklog vikenda u Sarajevu, od 13. do 15. travnja 2018., održao se međunarodni plesni festival “Inter Dance Fest“. Na ovogodišnjem, 8. izdanju „Inter Dance Fest-a“ u Sarajevu, među 3 000 plesnih klubova iz sedam različitih zemalja, predstavila su se i dva plesna studija iz Dubrovnika. 

Plesno rekreacijski studio Dubrovnik i Plesni studio Lazareti predstavili su se na natjecanju međunarodnog plesnog festivala “Inter Dance Fest“.

Plesno rekreacijski studio Dubrovnik predstavio se s ukupno 42 natjecatelja i sa svojom voditeljicom Paolom Šutić, oduševio publiku i stručni žiri, osvojio sjajne i zavidne rezultate za sve svoje predstavljene koreografije dok se Plesni studio Lazareti godine predstavio na međunarodnom natjecanju gdje su izveli ukupno sedamnaest koreografija. Od najmlađih polaznica do onih najstarijih konkurirali su najboljim međunarodnim plesačima, a senior ekipa predstavila se u Grand Prixu natjecanja gdje su cure plasirane na peto mjesto. U Dubrovnik su se vratile s pet prvih i trećih, tri druga, dva četvrta, jednim šestim i desetim mjestom.

Tako je sarajevska publika imala priliku ponovno uživati u prekrasnim izvedbama dubrovačkih plesača i plesačica koji su odnijeli vrijedne nagrade od kojih je ukupno 12 prvih mjesta. 

Popularni Članci