DUBROVKINJA POKRENULA HUMANITARNU AKCIJU Želi pomoći oboljeloj djeci, odazovite se i vi!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Iva Funtek, društvene mreže
Novogodišnje vrijeme obično je i vrijeme novih odluka i novih pozitivnih navika, a jedna od njih može biti i pružanje pomoći onima kojima je ona najpotrebnija.

Dubrovkinja Iva Funtek koja živi u Đurđevcu pokrenula je humanitarnu akciju s ciljem pomoći oboljeloj djeci u KBC-u Rebro. Kako je objavila na svom Facebook profilu, djeca koja se nalaze na odjelu onkologije imaju tek jedan televizor i poneku igračku koje im služe za razonodu. Dubrovkinja je stoga došla na ideju da se prikupe sredstva za PlayStation i karaoke set kako bi se djecu barem malo razveselilo i kako bi im dani u bolnici protekli u što ljepšoj atmosferi.

„Dugo sam razmišljala hoću li ovo napisati, no osjećaji su prevladali. Svi smo se ovaj mjesec istrošili, odradili puno donacija i hvala vam na tome, ali na red je došla jedna posebna akcija jer me veže za jednu posebnu osobu koja nažalost više nije s nama. Ona je svoje najljepše dane života provodila na onkologiji KBC-a Rebro. David, Lorena,Lucija, Mio, puno je mojih malih prijatelja, neki su anđeli na zemlji, a neki nas čuvaju odozgo. Imam ogromnu molbu za vas. U kontaktu sam s mamama kojima su dječica ležala na odjelu i čula sam što im nedostaje. Imaju tek jedan televizor i poneku igračku. Planiram da im kupimo jedan karaoke set i PlayStation kako bismo ih uveselili,“ objavila je Dubrovkinja na svom Facebook profilu te naglasila kako je svaka kuna dobrodošla.

Svi koji žele sudjelovati i pomoći mališanima, mogu se obratiti Ivi Funtek putem Facebooka.

Popularni Članci