Dubrovkinje imaju novu knjigu namijenjenu parovima i onima koji tragaju za pravom ljubavlju

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Nakon vrlo popularnog i internacionalnog zajedničkog prvijenca Vodič kroz razvod braka, prevedenog na engleski i slovenski jezik, uz prilagodbu tamošnjem zakonodavstvu, autorice – psihoterapeutkinja Karmen Kmetović Prkačin i pravnica Ivana Mijić Vulinović – napisale su i Vodič za sretan brak: Psihološko-pravni priručnik. 

Priručnik je namijenjen svima koji su se nedavno vjenčali, započeli vezu, osobama koje su već dulje u braku ili u vezi, kao i onima koji su bili u odnosu u kojemu nije išlo ili još uvijek tragaju za pravom ljubavlju. 

Prvi takav priručnik na našemu tržištu, opisuje psihološku i pravnu dimenziju braka, odnosno partnerske veze. Činjenica da svaki treći brak u Hrvatskoj propadne, kao i da ljudi ulaze iz jedne veze u drugu, očajnički tražeći ljubavlju ispunjen sretan odnos, ponukala je autorice – psihoterapeutkinju Karmen Kmetović Prkačin i pravnicu Ivanu Mijić Vulinović – da daju odgovor na pitanje zašto je tomu tako. Autorice nam pritom, na temelju vlastitih životnih spoznaja i primjerima iz prakse i stručne literature, ukazuju na to kako prestati činiti uvijek iste pogreške u partnerskome odnosu i realizirati se kao ispunjena, voljena i sretna bića.

Popularni Članci