IMAMO POBJEDNICU Organic Look poklanja bojanje organskom bojom, frizuru i kruti šampon našoj čitateljici

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovački dnevnik i Frizerski studio Organic Look, smješten u Ulici Andrije Hebranga, daruju najsretniju čitateljicu povodom Valentinova poklon bonom u vrijednosti od 400 kuna, a koji uključuje bojanje organskom bojom i feniranje te kruti šampon za njegu kose kao poklon. 

Najsretnija čitateljica je Valentina Ilić.

Prirodna kozmetika pobuđuje sve veći interes i sve češće postaje dio svakodnevne njege. Donedavno je prirodna njega bila uglavnom orijentirana na izradu preparata za njegu lica i tijela, no u zadnje vrijeme se sve više izrađuju i preparati za njegu kose - šamponi i regeneratori.

Velika novost na našem tržištu su i kruti šamponi koji su se pokazali kao veliko ugodno iznenađenje. Prednosti krutih šampona su u tome što se mogu obogaćivati biljnim uljima (badem, avokado, argan), maslacima (mango i shea maslac), biljnim praškovima (prah koprive, korijena božura, čička) i dodacima poput provitamina B5, phytokeratina i proteina riže što je daleko teže napraviti u tekućim šamponima.

Osim organskih boja za kosu koje su se pokazale odličnim otkrićem u frizerskoj struci, frizerski studio Organic Look polaže veliku pažnju na odabir krutih organskih šampona koji se rade od najboljih i najkvalitetnijih sastojaka za njegu kose. Nakon takve njege, kosa manje puca, vlas postaje čvršća, a zahvaljujući prirodnim sastojcima potiče se i rast kose.

Inače, frizerski studio Organic Look nudi uslugu bojanja organskom bojom poznatog danskog brenda Natulique. S izborom organske boje i preparata za njegu kose, jednostavno ne možete pogriješiti, posebno iz razloga što je boja kao stvorena za osobe s alergijama na štetne sastojke i trudnice. 

Popularni Članci