JAMIE FOXX U BEOGRADU 'Rasistički ispad u Dubrovniku je bio prenapuhan'

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Holivudski glumac predah od snimanja filma 'Robin Hood: Origins' potražio je u Beogradu, gdje su ga zaskočili tamošnji novinari i u kratkom videointervjuu ispitali o nedavnom rasističkom skandalu u Dubrovniku, ali i o njegovoj vezi sa slavnom kolegicom, bivšom suprugom Toma Cruisea

Osim druženja s mlađom kćeri Annalise i njezinom mamom, čije je ime i dalje nepoznanica, Foxx je posjet Beogradu iskoristio i da mu njegov prijatelj filmski producent Simon DeKaric otkrije ljepote grada.

Simon DeKaric jedan je od članova najbogatije srpske obitelji Karić, koji je očito zbog filmskog svijeta svoje prezime pretvorio u puno zvučnije. Dok su se šetali ulicama Beograda, Foxxa i DeKarica zaskočili su tamošnji novinari Kurira te sa slavnim glumcem snimili kratki videointervju u kojem je otkrio kako mu se sviđa Beograd, ali i da je cijeli navodni rasistički skandal koji se dogodio u Dubrovnik zapravo bio prenapuhan.

Srpski novinari iskoristili su priliku pa na radost svojih svjetskih kolega postavili i pitanje koje sve zanima - je li istina da je u vezi s kolegicom Katie Holmes. Budući da je bio dobro raspoložen, Foxx je tako prvi put javno progovorio o tome.

'To nije istina, a znate kakvi su novinari i kako to sve ide. Katie i ja smo poslovno povezani, a od toga se uvijek naprave neke misteriozne veze', rekao je Foxx, na što je DeKaric dobacio: 'Čekajte još samo par dana, već će se pojaviti napisi kako ga je zaludjela neka Srpkinja koju je odmah i oženio', piše Tportal.

Popularni Članci