JOŠ JEDAN MEĐUNARODNI USPJEH REVELINA Dubrovački klub ponovno u društvu najboljih na svijetu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: CC Revelin
Odlična vijest na kraju ljetne sezone stigla je u Culture Club Revelin.

International Nightlife Association objavio je popis 100 najboljih klubova svijeta, do kojeg je došlo izravnim glasovanjem od strane publike i profesionalnog žirija.  Američki i španjolski klubovi u ovom izboru se ističu kao jedni od najboljih, ali i Hrvatska ima svog predstavnika i to baš iz Dubrovnika. Culture Club Revelin zauzeo je 77. mjesto i tako s odličnom pozicijom startao na još jednoj prestižnoj svjetskoj listi top 100 noćnih klubova.

Velika zabava i dodjela nagrada upriličena je na Ibizi, a ovom prigodom svoj osvrt nam je dao PR Manager Revelina, Marko Plavčić: ”Zahvalio bi se cijelom timu i ekipi koja je sudjelovala u stvaranju i jačanju Revelina kao svjetskog branda i kao mjesta gdje se svi podjednako dobro mogu zabaviti. Ovo je veliko priznanje i poticaj s obzirom na to da očekujemo rezultate još jedne svjetske top liste koja nas je prošle godine uvrstila na 49. mjesto u svijetu. Mi i dalje nastavljamo s radom i pripremamo odličnu zimsku i, siguran sam, nezaboravnu ljetnu sezonu za 2018. godinu. ”

Dođite i proslavite ovaj uspjeh u Revelinu ovaj vikend, dobro se zabavite i uživajte u jednom od službeno potvrđeno, najboljih klubova na svijetu.  

Popularni Članci