JOŠ SE PRIČA O SKANDALU U DUBROVNIKU Ekipa Porina pozvala Severinu, ona ima druge planove

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: CC Revelin
Josipa Lisac, Tony Cetinski, Željko Bebek, Massimo, Mia Dimšić, Mile Kekin, izvođači iz mjuzikla "Naša bila štorija" (Goran Karan, Giuliano), Natali Dizdar, Nina Badrić, Parni valjak, Psihomodo Pop... tek su neka od glazbenih imena koja će 23. ožujka nastupiti na 25. dodjeli glazbene nagrade Porin u Spaladium Areni.

Split je treću godinu u nizu domaćin glazbene manifestacije na kojoj će struka odati priznanje ponajboljim glazbenicima i njihovim djelima u protekloj godini, a na Porinovu scenu u Spaladium Areni pred splitsku će publiku izaći i Boris Štok, Chui, Detour, Fluentes, Jazz orkestar Hrvatske radiotelevizije, klape (Šufit, Sinj, Bunari…), Mayales, Papandopulo kvartet, Pavao Mašić, te tamburaški sastavi Dike i Šokci.


Pojedini će se među najavljenim glazbenicima udružiti u duetima, kažu organizatori najavljujući još neka iznenađenja s obzirom na to da se ove godine obilježava 25. obljetnica domaće glazbene nagrade. Hoće li na dodjeli zapjevati i Severina, glavni ženski adut "Naša bile štorije" nominirane u kategoriji najboljeg albuma zabavne glazbe, još se ne zna, kazala je za Slobodnu Dalmaciju Porinova PR-ica Andrea Vrban Geržina, tek potvrđujući da je Splićanki upućen poziv za sudjelovanje na manifestaciji.

– Severina neće doći na splitski Porin. Davno je obećala pjevati prijatelju koji istoga dana slavi 50. rođendan – uzvratio je pak na upit menadžer pjevačice Tomislav Petrović, napominjući kako su ga zbog Severine nedavno zvali iz Upravnog odbora Porina želeći da se na manifestaciji izvede song u kojemu sudjeluju svi izvođači "Naše bile štorije", na što im je dao isti odgovor. Za posumnjati je, međutim, kako bi se pjevačica, da i nije prijateljeva rođendana, pristala pojaviti na dodjeli strukovne nagrade koju je davnih godina prekrižila nakon što je 2002. na dubrovačkom Porinu uživo izvela pjesmu "Mala je dala" u potpunosti izmijenivši njezin originalni tekst, što je rezultiralo velikim skandalom u prijenosu HTV-a.

Popularni Članci