KOME KLECAJU KOLJENA, TKO JE ŽENA, MAJKA, KRALJICA Pitali smo poznate Dubrovčane kako će provesti Dan zaljubljenih

Autor: Ivona Butjer Autori fotografija: Dubrovački dnevnik, privatni albumi
Dubrovački dnevnik pitao je poznate Dubrovčane kako će proslaviti Dan zaljubljenih. 

Željko Raguž (političar): Nadam se da je mojoj ženi sa mnom Valentinovo svih 365 dana u godini, baš onako kao što je to meni s njom. Ona je žena, majka, kraljica u svakom smislu te riječi i svaki moj uspjeh ima njen potpis.

Goran Mratinović

Viktorija Knežević (odvjetnica i pokretačica stranice Ocijenime.hr): I današnji dan ću svakako provesti s onima koje volim. Prvo idem s kćeri na ručak jer ona je ipak moja prva i najveća ljubav. Također, večer ću provesti na večeri sa svojim partnerom i našim prijateljima. 

Vedran Pervan

Nila Miličić Vukosavić (glavna urednica Radio Dubrovnika): I ja, kao i mnogi, volim reći da ljubav treba slaviti i živjeti svakog dana, i uvijek! A opet, posebno otkako sam u braku s najdivnijim romantičarem na svijetu, mojim Sebastijanom ( a to je vec 20 godina!) , ne propuštamo i simbolično obilježiti službeni Dan ljubavi. Ništa posebno, ali godi. I pojave se tada na stolu u dnevnom boravku neki njegovi divni stihovi, buketić ruža... i to mi je najdraže! Kroz sve ove puste godine bilo je na taj dan i romantičnih večera, poklončića i sitnih nježnosti bez kojih Valentinovo ne bi bilo to što jest. Ali definitivno najviše "padam" na te stihove i "onaj" njegov pogled, zbog kojeg koljena klecnu svakog dana, pa i danas, na Valentinovo!

g

Denis Pavela (predsjednik udruge Sigurnost u prometu Dubrovnik): Valentinovo slavim kad god sam u prilici, ne samo 14. veljače. Samo Valentinovo volim provesti u šetnji, ljubavi i druženju s cijelom obitelji, posebno jer je kćer narasla pa bude malo ljubomorna na mamu i poklon koji primi od tate. Mislim da su općenito Valentinovo i blagdani koji promiču ljubav dobrodošli u današnje vrijeme, jer upravo te ljubavi i druženja danas najviše nedostaje. 

Goran Mratinović

Daniel Pavlinović (Storm Chasers Dubrovnik): Današnji dan ću sa svojom djevojkom provesti u laganom izlasku, poći ćemo na večeru i bit će nam lijepo, kao i uvijek. Valentinovo treba biti svaki dan, a ne samo 14. veljače. 

c

Andrea Zvono (modna dizajnerica): Moj suprug Antun je jako pažljiv i romantičan tako da je Valentinovo nama kao i svaki drugi dan.

Andrea Zvono, privatni album

Popularni Članci