Lepa Brena o anegdoti u Dubrovniku: 'Završila sam u bolnici, glavni kirurg me tri puta udario po guzi'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Srdjan Ilic/PIXSELL
Fahreta Jahić Živojinović, alias Lepa Brena (59), pjevanjem se počela baviti još u ranom djetinjstvu iako nikad nije mogla ni zamisliti da će od toga živjeti, proputovati gotovo cijeli svijet i postati jedna od najpopularnijih pjevačica Balkana s najvećim glazbenim tiražama u povijesti na ovom području. U intervjuu za Slobodnu Dalmaciju otkriva anegdotu koja joj se davno dogodila u Dubrovniku. 

"Na Lopudu smo snimali drugi dio filma 'Hajde da se volimo' i svaki dan ustajali u šest. Jedno sam jutro kasnila i brzo silazila niz stepenice, a kako sam bila u visokim štiklama, odlomile su mi se, a ja pala baš na onaj dio tijela koji gubi časno ime.

Potom sam osjetila bol u bedrima i shvatila da mi se štikla zabola u meso blizu kuka. Izvadila sam je i uspjela doći do ekipe.
Hitno su me gliserom prevezli u dubrovačku bolnicu. Možete zamisliti scenu kako dolazim na kirurgiju u kupaćem kostimu zaogrnuta ogrtačem i s krvavom ranom na bedrima.

Kad je stigao glavni kirurg rekao mi je: “O, dobro došla Lepa Breno, da vidimo kakav to problem imate.” Dobila sam cjepivo protiv tetanusa i onda je krenulo šivanje.

Međutim prije toga me tri puta udario po dupetu i rekao da će sve biti kao bombon. Snimanje smo nastavili nakon dva dana, a ova mi je scena iz bolnice i danas presmiješna i simpatična," otkrila je Brena u intervjuu

Popularni Članci