LIJEPA DUBROVKINJA NE ODUSTAJE Lejla Filipović želi ponovno otvoriti svoj propali butik

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Davor Puklavec/PIXSELL
Dobila sam jako zanimljivu poslovnu ponudu, a i u planu je manji poslovni prostor. Detalje još ne bih otkrivala dok se ne realizira. To je jedan od razloga zašto sam zatvorila LD store, rekla je bivša Miss Hrvatske.

Lejla Filipović tvrdi kako bi, da je sve išlo kako je planirala, još bila u svojem LD storeu. Butik je otvorila krajem 2014. godine.

- Borba s velikim nametima i velikim korporacijama danas je jako teška ako u modnom svijetu želite ispričati neku svoju priču. Nadam se da ću svoju priču uskoro nastaviti - rekla je za bosanskohercegovački magazin Azra. Lejla je 2014. otvorivši butik istaknula da to želi desetak godina, ali jednostavno nije bilo prilike te se neke stvari nisu poklopile, pišu 24 sata.

Nakon što je dućan prošle godine zatvorila, priznala je kako ju ljute insinuacije da se radi o propasti biznisa. Za magazin Story je objasnila zašto je donijela takvu odluku. 

- Dobila sam jednu jako zanimljivu poslovnu ponudu, a i u planu je manji poslovni prostor. Detalje još ne bih otkrivala dok se ne realizira. To je jedan od razloga zašto sam zatvorila LD store. Drugi razlog su financije jer ispada da radiš samo kako bi podmirio troškove, klasično za Hrvatsku. No nisam propala i nisam odustala, to su čiste insinuacije - ispričala je Lejla. 

Iako je jako voljela taj posao i uživala u ulozi poslovne žene, priznaje kako joj je uloga majke ipak najdraža.

- Ne može se ništa mjeriti s tim da nisam propustila nijedan djelić odrastanja svoje djece. Prvi zubić, korak, prvu riječ i sve druge razne faze - izjavila je bivša Miss Hrvatske koja sa suprugom, glumcem i voditeljem Tarikom Filipovićem ima sinove Armana (8) i Dinu (13). Par je proslavio devetu godišnjicu braka za Silvestrovo u Dubrovniku. 

Popularni Članci