LJETU U REVELINU SE NE NAZIRE KRAJ Nastupio misteriozni Claptone, djevojke mamile uzdahe u seksi haljinama (FOTOGALERIJA)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: CC Revelin
Ljetna sezona u Culture Clubu Revelin je još uvijek u punom jeku. 

Sinoć je u klubu Revelin nastupio po treći put ove ljetne sezone misteriozni Claptone. Pred mnogobrojnom publikom izveo je svoj show „Masquerade“ koji već godinama oduševljava brojne ljubitelje klupske glazbe na Ibizi.

Prošlogodišnji dobitnik nagrade za najboljeg house izvođača u svijetu – Claptone je još jednom dokazao zašto se nalazi u samom vrhu svjetske klupske scene. Zlatna maska koja je zaštitni znak popularnog DJ-a, sinoć se mogla vidjeti posvuda. Taj fenomen se proširio s Ibize, gdje Claptone ima svoju dugogodišnju ljetnu rezidenciju.

Zabava se nastavlja i dalje. Već idući petak, 27.rujna s nestrpljenjem se očekuje deseti jubilarni nastup Fedde Le Granda. Zbog velikog interesa javnosti, preporuka je osigurati ulaznice čim prije. Iste su dostupne u uredu Revelina svakim radnim danom od 9:00 do 16:00 sati, Casablanca baru i online na službenoj stranici kluba Revelin. Sve dodatne informacije dostupne su na kontakt: 098 533 531.

Popularni Članci