LJUBAVNA PRIČA TARIKA I NJEGOVE DUBROVKINJE Samo jedna kava bila je dovoljna da shvate da su stvoreni jedno za drugo

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Davor Puklavec/PIXSELL
On je bio jedan od najpoželjnijih neženja, a ona bivša misica koja je upravo izašla iz braka. Tarik i Lejla godinama su bili poznanici, viđali su se na eventima, pozdravljali se, ali to je bilo sve. A onda su jednom sjeli na kavu.

"Mi smo se poznavali samo iz medija, ali smo uvijek bili dragi jedno drugome. A shvatila sam da je to to na prvoj kavi", rekla je u intervjuu za 100posto Lejla.

Tarik je svojedobno ispričao kako mu je Lejla uvijek bila simpatična, ali da su se samo ponekad sretali godinama, čak se nikad nisu ni upoznali službeno, iako je on u njezinom Dubrovniku godinama radio na Ljetnim igrama.

"Jednom smo se sreli u zagrebačkom kafiću i pozdravili. Vrlo brzo sam postao siguran da ćemo se vjenčati", rekao je Tarik. Lejla je ispričala kako su joj se noge odsjekle kad ju je glumac prvi put zagrlio, i to prijateljski.

Postali su par 2006. godine, no okolnosti im nisu išle na ruku. Nije prošla ni godina dana otkad je Lejla postala samohrana majka trogodišnjeg Dina, odnosno otkad se rastala od DadA Majolija. U javnosti se puno prije počelo pričati o tome kako ju je Dado prevario s učenicom tenisa, no navodno to nije bila istina nego su se rastali sporazumno, zbog razlike u karakterima.

Zbog svega toga Lejla i Tarik nisu htjeli odmah potvrditi svoju vezu, iako se o njoj naveliko pisalo i pričalo. No, potvrda je došla tek 2007. godine na dodjeli nagrada Večernjakovog Ekrana. Naime, Tarik je kasnio na dodjelu, pa kad je dobio nagradu, organizatori su pozvali Lejlu da preuzme statuu u njegovo ime.

"Lejla i ja nismo se dogovorili da ona preuzme nagradu u slučaju da je dobijem. To su nam smjestili organizatori. Ni Lejla nije znala da će je pozvati na pozornicu. Vjerujte, nije to naš stil", rekao je tada Tarik. 

Njihova se veza brzo razvijala. Tarik, dotad poznat po vezama s Tihanom Zrnčić, Iris Androšević i Moranom Stinčić, nakon samo nekoliko mjeseci odveo je Lejlu u rodnu Zenicu kako bi je upoznao s roditeljima.

Tarik ju je zaprosio na vjenčanju svog prijatelja kojem je bio kum.

"Tijekom držanja govora u kojem sam mu, naravno, poželio sve najbolje i uz malo poezije iz vlastite radionice, zaprosio sam Lejlu. Dobio sam potvrdan odgovor i uspio je iznenaditi", ispričao je Tarik.

Iste je godine Lejla zatrudnjela, u tajnosti su se vjenčali na Staru godinu, a dva mjeseca kasnije rodio im se sin Arman.

Popularni Članci