SKLADNI PAR ZA KOJIM SU SE SVI OKRENULI Miho Bošković uživao u šetnji Zagrebom sa suprugom (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Marko Lukunic/PIXSELL
Gotovo pa proljetno vrijeme mnogi su iskoristili za ležernu šetnju središtem Zagreba.

Tako je učinio i naš poznati vaterpolist, Dubrovčanin Miho Bošković i njegova supruga Petra. Zgodni bračni par uživao je u slobodnom vremenu te ležerno obilazio još uvijek u blagdansko ruho okićen centar Zagreba.

Za ovu prigodu Miho i njegova ljepša polovica izabrali su ležeran styling. Naočiti 34-godišnjak za šetnju je odabrao vječne traperice, tenisice i sportsku, tamno plavu jaknu. Njegova supruga također je bila ležerna, ali ipak više modno zaigrana. Za šetnju Zagrebom odjenula je crne kožne hlače, koje su već sezonama apsolutni ‘must have’. Kombinirala ih je uz crne gležnjače, te sivu dolčevitu. Cijelu je kombinaciju začinila svjetlo sivim kaputićem i velikom crnom kožnom torbom. Čisti su dokaz kako je jednostavnost efektna, jer malo tko se nije za njima okrenuo, piše Story.

Marko Lukunic/PIXSELL

Nema sumnje kako je modna usklađenost već u malom prstu Miha i Petre. Naime, ovaj sretni i skladni par već je dugi niz godina u sretnom braku, točnije od rujna 2008. godine. Ponosni su roditelji dvoje djece;  kćerkice Iris i sina Nika.

Popularni Članci