NAJFATALNIJE HRVATICE Zavodile su i ostavljale bez daha, među njima je i jedna Pelješka

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Screenshot/You Tube
Zavodnice, žene koje vole strasno i jako, one čije su ljubavne drame i vrludajuće emocije iznimno zanimljive javnosti - bile i ostale. 

Hrvatska ih ima i imala je nekoliko, žene su to koje su svojom magičnom privlačnosti zavodile bez problema, a ljubavni kontekst u koji su se dovodile bio je neodvojiv (ili to još uvijek je, op.a.) od ostatka njihovog javnog djelovanja i ličnosti. Gledajući u naš popis, možemo zaključiti da se radi o velikim ljepoticama, no status zavodnice nikako ne duguju isključivo fizičkoj ljepoti. Karizma je, kao i za poslovni, zadužena bila i za njihova privatna osvajanja i slamanja srca, piše 100posto.hr

Status glumačke dive i ljepotice bez premca nosila je Ena Begović sve do tragične pogibelji 2000. godine. Ostvarila je sve značajne kazališne uloge, pojavljivala se u filmovima, ali i visokobudžetnim TV serijama. Sve što je Ena radila, radila je sjajno. Imala je pojavnost i ljepotu holivudske dive, i iako je obožavala privatnost držati za sebe, medijima je kao takva bila iznimno zanimljiva. Najviše zanimanja svakako je izazvala njezina ljubav s poduzetnikom Josipom Dikanom Radeljakom, s kojim je dobila i kći Lanu. Bila je, prema Josipovom priznanju, žena njegovog života.

Cijelu listu pogledajte OVDJE

Popularni Članci