NAKON 40 GODINA! Legendarni Željko Tutnjević oprostio se od Dubrovačkog vjesnika

Autor: Ivona Butjer Autori fotografija: Nikša Klečak
Legendarni dubrovački fotograf Željko Tutnjević jučer se, nakon 40 godina rada, oprostio od Dubrovačkog vjesnika. Od danas omiljeni autor dubrovačkih špica radi na Libero portalu. 

"Prvu fotografiju za Dubrovački vjesnik sam napravio 1978. godine. Dakle, tu sam radio 40 godina, s kraćim prekidima. Jučer sam se oprostio od svojih prijatelja i kolega s kojima sam radio, to je službeno bio moj posljednji radni dan, nakon isteka godišnjeg odmora," kazao je Tutnjević za Dubrovački dnevnik. 

Kako kaže, rastanak je bio emotivan pa je bilo i nešto suza.

"Počastili smo se tortom, a moji kolege su mi poklonile tablet. Rasplakao sam se. Nije stvar u tabletu, nego je stvar u njihovoj gesti," emotivno je izjavio Tutnjević. 

Poznati fotograf kazao je kako je u Dubrovačkom vjesniku došao do faze zasićenja te kako se sada želi okušati u novim izazovima. 

"Još uvijek imam snagu i radne navike, još uvijek mogu dati sve od sebe i drago mi je što mi je nova ekipa dala šansu da pokažem i dokažem kako još uvijek znam, hoću i mogu. Obećavam kako ću povjerenje vratiti stostruko," poručio je. 

Dubrovački dnevnik Željku Tutnjeviću želi sve najbolje na novom radnom mjestu i još puno sjajnih fotografija. 

Popularni Članci