'NOVI MORBIDNI TREND' Satirični portal upozorava kako se u Dubrovniku igra opasna igra

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grgo Jelavić / PIXSELL
Satirični portal NewsBar objavio je vijest o tome kako se u Dubrovniku igra opasna igra, referirajući se na visoke cijene pića o kojima se već godinama piše po nacionalnim medijima.

Novi morbidni trend zavladao je među dubrovačkom mladeži koja igra opasnu igru glađenja “Tko izgubi, plaća kavu”.

Nakon što je svijet preplavila opasna morbidna igra “Plavi kit” u kojoj se labilne tinejdžere nagovara da izvršavaju raznorazne zadatke što na kraju završava samoubojstvom, u Dubrovniku je okladama “Tko izgubi, plaća kavu” ljestvica podignuta puno više. Gubitnik u okladi tako je dužan pobjedniku platiti kavu na Stradunu, što njegove roditelje baca u bankrot i neimaštinu, a tinejdžera gubitnika zadužuje do kraja života u kreditno ropstvo otplate duga za tu ishitrenu mladenačku ludost.

Policija upozorava roditelje da na vrijeme prate znakove da je njihovo dijete sudionik ove opasne oklade ne bi li je uspjeli na vrijeme spriječiti.

Kako saznajemo od MUP-a najčešći znakovi su u obliku pitanja roditeljima o vrijednosti obiteljskih nekretnina, visine kamatne stope kod dugoročnih kredita i koliko ih roditelji stvarno vole, piše NewsBar.

Popularni Članci