NOVO OMILJENO MJESTO DUBROVČANA U 'Trattoriji' probajte fenomenalne slastice i najbolju pizzu u gradu po pristupačnim cijenama! (FOTOGALERIJA)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović, Foto Adria
Sunset Beach Trattoria novi je kutak u Uvali Lapad za gastronomsko uživanje.

Novootvorena pizzeria i slastičarna Trattoria građanima je osigurala nove gastro užitke u delicijama koje nisu imali prilike tako često probati na dubrovačkom području, a sve to po izrazito prihvatljivim cijenama za domaće stanovništvo.

Trattoria tako nudi široku paletu kolača i torti koje izrađuju vrhunski slastičari. Neke od slastica su mousse torta s tri vrste čokolade, torta od pistacija, Snickers torta, souffle, a nude i palačinke s raznim punjenima od čega i s Ferrero Rocher, Kinder bueno i Milky Way punjenjem.

Osim kolača, gosti mogu uživati u slasnim jelima. Tako se već u javnosti naveliko priča o njihovoj ukusnoj pizzi, a tu su i razna jela spremljena od različitih vrsta mesa i ribe poput goveđeg tartara, ili ragua od hobotnice s kremastom palentom. Tu su još i jednostavnija jela kao što su chicken nuggets, burgeri, sendviči, piroške i pancerote.

Tratorija nudi i širok izbor dnevnih jela koja također dostavljaju na kućnu adresu.

Sve to nalazi se u ugodnom prostoru smještenom na prostoru Sunset Beacha. Svi njihovi posjetitelji mogu uživati na svježem zraku, s pogledom na more, ali i u luksuznom unutarnjem prostoru. Tratorija je vrlo brzo postala omiljeno mjesto parova, obitelji, prijatelja, ali i roditelja koji mogu uživati u pizzeriji i slastičarni dok se njihova djeca igraju na dječjem igralištu ili u lunaparku koji je nedavno stigao na plažu Sunset Beacha.

Za sve feste koje planirate organizirati, obratite se timu Tratorija slastičarne i pizzerije! Povoljni uvjeti za organizaciju rođendana, godišnjica, svih vama dragih događanja.

Ukusna jela možete naručiti na brojeve 020 642 700 ili 099 444 7717.

Kako fotografija govori više od tisuću riječi, pogledajte našu fotogaleriju.

Popularni Članci