O NJENOM STILU PIŠU I NACIONALNI MEDIJI Političarka iz Dubrovnika odabrala omražen spoj sandala i čarapa i potpuno zablistala

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Zaklada “Hrvatska za djecu” pred prepunom dvoranom Lisinski proslavila je 10 godina rada i odlazak mladih sportaša s intelektualnim poteškoćama na specijalnu olimpijadu u Abu Dhabi. Dvije večeri zaredom koncertna dvorana Vatroslav Lisinski bila je premala da u nju stanu svi oni koji su željni sjajnih bezvremenskih pjesama Nine Badrić, a među gostima bila je i Sanja Putica.

Saborska zastupnica odabrala je crnu odjevnu kombinaciju, a osvježila ju je genijalnim modnim dodatkom - srebrnim sandalama koje su odlično razbile monotoniju crne čipkaste haljine i crnih čarapa. Spoj sandala i čarapa jedan je od onih o kojima vlada podijeljeno mišljenje, no ova Dubrovkinja zna kako nositi taj trend! 

Sa šminkom je išla na prirodni make up pa tek lagano naglasila obraze i usne, a svemu je dodala jednostavne naušnice, piše Večernjakov portal Diva.hr, a kombinaciju pogledajte OVDJE.

Popularni Članci