OTVOREN NOVI BUTIK U LAPADU! Ne trebate ići u susjedne gradove po poznate brendove, stigao je Blue Moon (FOTOGALERIJA)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Dubrovnik je konačno dobio multibrand shop gdje se može pronaći kvalitetna odjeća i obuća kao i modni dodaci za žene i muškarce.

Posjetili smo novootvorenu butigu Blue Moon smještenu u Lapadskim dvorima u kojoj možete pronaći uistinu sve što vam je potrebno.

Moderna i dinamična generacija koja je uvijek u pokretu, prepoznat će kvalitetu brendova Napapijri, Trussardi Jeans, New Balance (made in USA/England), Franklin&Marshall koji se ujedno po prvi put pojavljuje na hrvatskom tržištu.

Vrhunski talijanski modni brandovi oduševit će sve Dubrovčane koji su za komadom kvalitetnog odijevnog predmeta nerijetko putovali u susjedne gradove i shopping centre.

Nije tajna kako Italija ima jaku modnu industriju. Kreacije talijanskih dizajnera, od odjeće do torbi i obuće, prodaju se širom svijeta i imaju veliku potražnju, kako za žene, tako i za muškarce.

Blue Moon osigurao je veliki izbor veličina i modela te omogućio svakome da pronađe nešto za sebe. Ako tražite kvalitetu, modu i originalnost, želite biti u trendu, svakako posjetite Lapadske dvore, mjesto koje postaje sve bogatije kvalitetnom ponudom.

Ljubazno osoblje Blue Moon butika pomoći će kod odabira traženog artikla, a plaćanje možete izvršiti svim kreditnim i debitnim karticama jednokratno ili po želji na obroke.

Kupujte najbolje u Blue Moon multibrand trgovini koja donosi modnu revoluciju Dubrovčanima!

Bloue Moon - Lapadski dvori, radno vrijeme svakim danom od 9:00 do 21:00 sati.

Popularni Članci