STIGAO I TONY CETINSKI! U Dubrovniku otvoren novi multimedijski centar, provjerite što nude

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Hrvatski Telekom otvorio je novi multimedijski T-Centar u Dubrovniku koji će u atraktivnom i modernom ambijentu svim posjetiteljima osigurati vrhunsko korisničko iskustvo.

Dubrovački T-Centar jedno je u nizu nove generacije prodajnih mjesta u kojem će se korisnici kroz digitalne sadržaje na jednostavan i zanimljiv način moći upoznati sa svim proizvodima i uslugama u ponudi Hrvatskog Telekoma.

 

•           Multimedijski T-Centar svojim konceptom i ponudom donosi vrhunsko korisničko iskustvo

•           Novost u ponudi su pametni satovi i fitness trackeri vrhunskih proizvođača poput Garmina, Samsunga i Fitbita

Cijeli portfelj uređaja u ponudi u novom prostoru bit će smješten na jednu centralnu poziciju što uvelike olakšava snalaženje kupaca i finalni odabir optimalnog uređaja za svakog korisnika. Ponuda vrhunskih uređaja obogaćena je i novitetima poput pametnih satova i fitness trackera vrhunskih proizvođača poput Garmina, Samsunga, Fitbita. Uz stručno prodajno osoblje korisnicima će na raspolaganju biti i predstavnici proizvođača uređaja kako bi predstavili sve benefite proizvoda i usluga.

 

Povodom otvorenja novog T-Centra, Hrvatski Telekom je za sve posjetitelje pripremio posebnu ponudu najnovijih modela uređaja iPhone i Samsung, snižene od tisuću do tisuću i pol kuna te odličan izbor vrhunskih multisport satova i fitness narukvica. Također, za prve kupce pripremljeni su bili pokloni iznenađenja te zanimljivi sadržaji u kojima su mogli osvojiti vrijedne nagrade.

 

Svečanom otvaranju, uz rezanje slavljeničke torte, pridružio se i poseban gost Tony Cetinski, koji se s družio s posjetiteljima T-Centra.

(PROMO)

Popularni Članci