PASTIČERIJA ARIJA Na Batali otvoreno najslađe mjesto u gradu (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovnik je konačno dobio idealno mjesto za druženje, opuštanje i uživanje u vrhunskim tortama i kolačima.

Riječ je o pastičeriji Arija koja je u četvrtak otvorena na Batali, a već prvi dan jasno je kako se ponudom i novitetima razlikuje od ostalih slastičarni u gradu. U Arije možete probati neobične delicije, popiti kavu, prirodni sok, bezalkoholni koktel ili desertno vino.

Posebna atrakcija su 'mirror glaze torte' u čemu su prvi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Riječ je o ukusnim i vrlo atraktivnim tortama s glazurom kako sam naziv kaže poput ogledala. Tu su i mono torte, makaroni, praline, slice, 'feel good' i lollipop cake, ali i domaći kroasani. Riječ je o slasticama koje su Dubrovčanima ranije bile teško dostupne u gradu, a uz njih tu je i ponuda à la carte deserata kao što su kolači, pravi čokoladni sufle, francuski klasik Tarte Tatin i mnogi drugi. Sve torte bazirane su na sezonskim prirodnim sastojcima, a u ponudi su i bezglutenske slastice.

Inače, novu cafe slastičarnu pokrenuo je mladi bračni par iz Dubrovnika, Marija i Ivan Milićević. Marija je radila u brojnim dubrovačkim ekskluzivnim restoranima gdje je dobro 'ispekla' svoj zanat. Misao koja ih je vodila je sretno i zadovoljno domaće stanovništvo za koje su osigurali pristupačne cijene.

'Arija' je i 'dog freindly' slastičarna tako da sa sobom možete povesti i kućnog ljubimca koji je dobrodošao.

Popularni Članci