POPULARNI TELEVIZIJSKI SHOW 'Zaposlena kao hostesa u Dubrovniku i traži 'Gospodina Savršenog'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: RTL
Predstavile su se prve tri kandidatkinje popularnog RTL-ovog televizijskog show-a "Gospodin Savršeni".

Kandidatkinja Nandi Uzelac je atraktivna Splićanka (28) koja radi u clubbingu i priznaje da joj se u životu spojilo ugodno s korisnim jer su joj izlasci postali izvor prihoda, a trenutačno radi kao hostesa u Dubrovniku. 

RTL

Gospodina Savršenog misli osvojiti kuhanjem jer ga je doživjela kao čovjeka koji voli domaću hranu i, naravno, inteligencijom.

Osim Nandi, predstavila se i 21-godišnja Hana Rodić, samouvjerena Zagrepčanka po zanimanju modna dizajnerica.

RTL

Trenutačno se bavi modelingom, kao i odnosima s javnošću i marketingom klubova, a uživa rušiti stereotipe da su lijepe žene glupe. 

I Gabrijela Fatorić okušat će svoju sreća. Ova Porečanka je jedno vrijeme živjela u Zagrebu, no nije joj se svidjelo i vratila se u svoju ljubljenu Istru, gdje radi u kladionici.

RTL

U šali kaže da se super slaže sa ženama, ali one malo manje s njom jer su ljubomorne na nju. Iskreno priznaje da joj baš ni muškarci ne prilaze često, a smatra da je to zato što je previše izravna pa je se možda malo boje.

U prvoj sezoni RTL-ove reality emisije "Gospodin savršeni", hrvatske verzije popularne emisije "Neženja" (eng. "The Bachelor"), svoju će srodnu dušu tražiti 38-godišnji bivši košarkaš i maneken iz Berlina Goran Jurenec.

"Prvih 20 godina sam živio u Njemačkoj gdje sam pet godina profesionalno igrao košarku. Nakon toga sam se počeo baviti glumom i manekenstvom i zbog toga sam puno putovao po svijetu," predstavio se Jurenec u razgovoru s Mojmirom Pastorčić. 

Izvor: RTL.hr

Popularni Članci