'UPOZNAO SAM JE NA COPACABANI' Poznati glumac ipak u vezi s lijepom Dubrovkinjom

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: društvene mreže
Nakon što je Story ekskluzivno otkrio da se nakon godinu i pol razišao s djevojkom Ivanom Mišurom, bivšom Miss Universe Hrvatske, 27-godišnji kazališni, filmski i televizijski glumac Lujo Kunčević ponovno je sretan u ljubavi. Samo za Story otkrio je kako je počela njegova veza s 19-godišnjom studenticom fizioterapije.

'Upoznali smo se ovo ljeto na plaži Copacabana u Dubrovniku, gdje sam bio počasni gost jer sam u travnju za nju snimio promotivni spot. Budući da je studentica fizioterapije, Petra je ondje radila kao maserka. Ona je zarađivala, a ja sam se kupao', smijući se rekao je Lujo za Story.hr.

Glumac je tako potvrdio glasine o tome kako je u vezi s Dubrovkinjom Petrom Reškovac. Kunčević je, inače, sin bivšeg ravnatelja dramskog programa Igara Ivice Kunčevića. 

'Na pitanje što mi se najviše svidjelo kod Petre ne znam vam odgovoriti. Patetično bi bilo reći ‘ono nešto’, ali upravo je tako bilo. Naravno, krase je šarm, duhovitost, ljepota, ali presudilo je baš ono nešto neobjašnjivo,' ističe glumac. 

Popularni Članci