POZNATA DUBROVKINJA U VEZI S CRNOGORSKIM GLUMCEM: 'Važno mi je da smo zdravi i sretni, da nemamo problema'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Jurica Galoic/PIXSELL
Jelena Perčin nedavno je za ruke prošetala sa svojim odabranikom, Momčilom Otaševićem, na premijeri komedije ‘Lavina’ i otad su sve oči uprte upravo u njih. 

Iza Jelene je godina puna uspjeha i novina, a mnogi bi pretpostavili da je glumica cijelo ljeto putovala i uživala s boljom polovicom, no nije tako bilo. ‘Ja sam već u dubokoj jeseni, a što se tiče mog ljeta, nisam putovala. Bila sam doma s kćeri u Konavlima i iskoristila ga za odmor i vrijeme s obitelji’, otkrila je Jelena za Story.hr.

Ipak, Jelena si ne postavlja visoka očekivanja u životu pa tako nema nikakvih posebnih očekivanja do kraja godine. ‘Ne postavljam si očekivanja, samo želim da smo svi zdravi i sretni, da nemamo nikakvih problema’, otvoreno je rekla Jelena. Nakon odmora, 36-godišnjakinja ima pune ruke posla. Naime, Jelena trenutno počinje raditi na novoj predstavi u režiji Ivice Buljana čija će se premijera održati se 30.12.2017.

Glumica i članica zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, Jelena Perčin, u sretnoj je vezi s popularnim glumcem Momčilom Otaševićem. Par ne preferira zajedničke istupe u javnosti, ali ne kriju koliko su sretni.

Popularni Članci