NEZABORAVNA KONOVIZIJA Ovo su finalisti najzabavnijeg natjecanja u pjevanju (FOTO/VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivona Butjer
Prva polufinalna večer zabavne manifestacije 'Konovizija', konavoske Eurovizije, održala se večeras u Domu kulture.

Ovaj zabavni događaj snimalo je više kamera što je omogućilo posjetiteljima portala Dubrovački dnevnik izravno praćenje nastupa i doživljaj nezaboravne atmosfere koja se događala u Konavlima uz vođenje programa i komentare Ivice Puljića.

U prvoj polufinalnoj večeri nastupili su kandidati koji su se predstaviti dobrim vokalnim sposobnostima, izvedbama, osobnošću i zanimljivošću. Finale će se održati 1. ožujka kada će nastupiti, sukladno pravilniku, osam najbolje plasiranih mjesta prošle te osam najbolje ocijenjenih na ovogodišnjoj Konoviziji uz dvije wild card pozivnice koje su dobili Lovorno i Pločice.

Zahvaljujući visokim bodovima koje su dobili u petak u finale su ušli predstavnici iz Zastolja, Mikulića, Zvekovice, Đurinića, Cavtata, Dube konavoske, Karasovića i Oboda.

Prvi su nastupili natjecatelji iz Karasovića Kristina Knežević i Jakša Ćebo koji su nastupili s pjesmom Harija Rončevića i Doris Dragović "Ni da mora nestane".

Mikuliće je predstavio Toni Mastahinić s pjesmom Parnog valjka "Sve još miriše na nju". Močići i Čilipi su udružili snage, a nastupili su Sanja Kovačić i Dario Korić.Mokošicu je predstavljao Ivo Čikato. Mihaela Bupić iz Dunava nastupila je s hitnom Novih fosila "Kad budemo ja i ti 63". Iz Dube konavoske je nastupio Božo Brailo s pjesmom "Gavrani". 

Jedno od najljepših konavoski mjesta Ljutu je predstavila Katija Puljizević s pjesmom "Srećo i tugo". Denis Pavela je predstavio Vitaljinu s pjesmom "Ne zovi mala policajce". Nikša Fiorović iz Oboda je pjevao pjesmu Bijelog dugmeta "Selma". Pavlje brdo je predstavila Vojka Trojanović s pjesmom "Zapleši samnom". 

"Kako ću joj reći da varim" pjevao je Davor Čupić Iz Zvekovice. S juga Konavala, iz Đurinića, nastupio je Stijepo Pepi Đerđi s pjesmom "Odavno više ne plačem zbog tebe". Zastolje je predstavila Katarina Pavlović s pjesmom "Ako poludim". "Kad mi dođeš ti" pjevao je Antun Šakić iz Dubravke. Zadnji je nastupio predstavnik Cavtata Vlaho Kordić s pjesmom "Žuta ruža".

Ove godine sredstva od kupnje VIP karata idu za malog Nevia koji je jedini Hrvat i jedan od samo 150 ljudi u svijetu s Majewski sindromom

Popularni Članci