REALITY ZVIJEZDA IZ DUBROVNIKA GODINAMA JE IZBIVALA IZ JAVNOSTI Evo čime se danas bavi Tanja Jovanović

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Jurica Galoic/PIXSELL
Bivša reality zvijezda Tanja Jovanović godinama je izbivala iz javnosti. Sada se vratila i otkrila kako danas izgleda njezin život.

Ljubiteljima reality formata Dubrovkinja Tanja Jovanović, danas Matić, itekako je poznata. Sestra blizanka slavne plivačice Sanje Jovanović pažnju javnosti privlačila je tijekom svojih avantura u različitim showovima. Bila je jedna od kandidatkinja na Farmi, u Big Brotheru, a pojavila se i u emisiji "Ne zaboravi stihove".

Nakon slave koju je stekla gotovo preko noći odlučila se pritajiti. Godinama je izbivala iz javnosti, a sada je konačno otkrila i koliko se njezin život od tada promijenio. Tanji su kamere očito nedostajale pa je odlučila pokrenuti svoj vlastiti YouTube kanal u kojima s gledateljima dijeli dosad nepoznate pojedinosti iz svog života. U jednom od videa otkrila je između ostalog da se udala, rodila sina i odselila u Njemačku. Već četiri godine živi u Dusseldorfu, a u slobodno vrijeme bavi se snimanjem motivacijskih videa.

"Znam da će sigurno biti mnogih komentara "danas su svi motivacijski govornici", "svi daju pozitivnu energiju" itd., međutim mene stvarno više u životu ne interesira tko će što reći. Konačno sam odrasla i došla do tih godina u kojima znam tko sam, što hoću i što želim. Nije me briga tko će što reći", govori Tanja u videu.

Bivša Farmerica dotakla se i trudnoće i otkrila kako se u tom periodu udebljala više od 40 kilograma. "Sa 69 kilograma došla sam na 110. Izgubila sam 30 kilograma i još 10 je ostalo viška. Tada sam svojevoljno stala jer nevjerojatno je koliko ja volim jesti", kaže Tanja. Osim o hrani, u narednim videima Tanja  će govoriti i o glazbi, make up-u, svojim iskustvima u reality showovima i svim ostalim stvarima koje ju vesele.Svoje pratitelje počastit će i pokojom pjesmom jer Tanja je oduvijek maštala o tome da postane pjevačica.Tko zna će joj se želja konačno i ostvariti sada kada je otkrila moć interneta i društvenih mreža, piše Dnevnik.hr.

Youtube kanal Tanje Jovanović pronađite OVDJE.

Popularni Članci