SVI SU GLEDALI SAMO NJU Prelijepa supruga Frana Lasića oduševila modnim izdanjem na srpskoj svadbi godine (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Instagram
Među 200 uzvanika na gala slavlju povodom sklapanja braka princeze Danice Karađorđević i princa Filipa Karađorđevića proteklog vikenda jedno od najljepših modnih izdanja imala je beogradska dizajnerica Milena Lasić. Riječ je o 30 godina mlađoj supruzi pjevača i glumca, Dubrovčanina Frana Lasića.

Lasićeva supruga za srpsko vjenčanje godine odjenula je dekoltiranu i elegantnu dugu crnu haljinu na bretele koja je savršeno pratila liniju njezina vitkog tijela. 

Lijepa Lasićeva supruga svoju kreaciju za svadbeno slavlje pokazala je pratiteljima na društvenim mrežama.

Milena je Lasićeva četvrta supruga, a to što ih dijeli 30 godina razlike za njih nije nikakva prepreka. Glumac za kojim su uzdisale brojne žene, vječni zavodnik Frano Lasić zbog svoje Milene se preselio u Beograd. Par se vjenčao u svibnju 2015. godine nakon dvije godine veze.

Lasić iz prošlih brakova ima troje djece. S prvom suprugom Majom Nikšićima 35-godišnjeg sina Janka, s kojom je u dobrim odnosima. Nakon toga oženio se Ljiljanom iz Beograda, a brak je potrajao samo 21 dan. Sa Živom Stupnik oženio se 1993. godine i imaju 21-godišnju kćer Linu i 19-godišnjeg sina Luku, piše tportal.

Popularni Članci