U UTRCI ČAK TROJE BLIZANACA! Evo što su po horoskopu gradonačelnički kandidati i što to govori o njima

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovački dnevnik
Obično ih vezujemo uz formalne prilike, no Dubrovački dnevnik se odlučio malo poigrati. U nastavku pročitajte u kojim su horoskopskim znakovima rođeni kandidati i kandidatkinje za čelno mjesto Grada i što to govori o njima.

MATO FRANKOVIĆ I VIDO BOGDANOVIĆ

Ribe

Muškarac rođen u znaku Riba obdaren je velikom i nepogrešivom intuicijom. Sanjalačkog je pogleda, blag. Neumoljiv je u svojim nakanama. U poslu koji voli vrlo je sposoban. Dobrog je srca, veliki sanjar i idealist, individualist i umjetnik. Zna cijeniti uslugu, zahvalan je i plemenit. Voli rizik, ali nikad na štetu drugog. Zna se žrtvovati za svoje ideale, altruist je, fin i suptilan. Vrlo je inteligentan i obdaren mnogim talentima. Otvorenost i iskrenost, samoodricanje također rese ovog muškarca. (zenskikutak.hr)

VALENTIN DUJMOVIĆ

Lav

Muškarac rođen u znaku Lava ističe se svojom smjelošću i otvorenošću u radu. Sve što radi želi da je javno i bez zakulisnih tajni. Realist je i praktičar. Svoje ciljeve usklađuje sa svojim mogućnostima. Inteligentan je, može upravljati svojm željama i u svakoj situaciji je gospodar. Voli počast i poštovanje, ali ih i zasluži. Vjeruje ljudima svakom daje svoje povjerenje, ali tko ga jednom iznevjeri, za njega nema opravdanja. Vladanje je njegovo prirodno stanje i ni čemu ne želi biti drugi. (Wikipedia)

TEREZINA ORLIĆ, ŽELJKO RAGUŽ I MARO KRISTIĆ

Blizanci

' Blizanac je zračni, promjenjiv znak. Njegov vladajući planet Merkur daje im visoke mentalne i intelektualne sposobnosti u izražavanju, zapažanju kao i svim misaonim procesima. Po prirodi su vrlo komunikativni i vješti govornici. Zaigrani su i znatiželjni pa lako sklapaju poznanstva, a u njihovom društvu nije nikada dosadno. Vole se kretati i putovati. Zbog njihove znatiželje interesi su im raznovrsni. Vrlo često započnu različite poslove istovremeno upravo zato da ne upadnu u kolotečinu i rutinu. (Wikipedia)

 

TATJANA ŠIMAC BONAČIĆ

Vaga

Žena Vaga utjelovljuje pravednost, pravdu i ravnotežu te je krasi savršena sposobnost prosuđivanja, besprijekornost i potpunost. Vage su društvene i imaju dar za komunikaciju te vole biti okružene prijateljima i obitelji. Karizmatična je i očaravajuća zbog čega nevjerojatnom prirodnom lakoćom privlači ljude sebi. Predstavlja yin i yang, odnosno ima fascinirajuću osobnost koja je mješavina racionalnosti i logičnosti te nestalnih emocija. (zadovoljna.dnevnik.hr)

Popularni Članci