UŽIVAJU U DUBROVNIKU Dubrovkinja i poznati hrvatski glumac slave obljetnicu braka u velikom stilu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Instagram
Deset godina braka slave danas Lejla i Tarik Filipović – u velikom stilu. Par je otputovao u Lejlin rodni Dubrovnik, a odmaraju u luksuznom hotelu gdje je slavlje počelo još jučer na koncertu njima omiljenog srpskog glazbenika Željka Joksimovića.

Senzualna bivša Miss Hrvatske pohvalila se kako ju je za tu prigodu uredila nećakinja Selma Vukotić, a ponosni suprug nije odolio ne fotografirati svoju dragu u haljini sa šljokicama kakva i priliči ovom dobu godine. Nema sumnje da će se par i na dan svog slavlja zabaviti uz koncert Dina Merlina s kojim će u Novu godinu ući svi oni koji će je dočekati na Stradunu.

Tarik i Lejla vjenčali su se u tajnosti na Silvestrovo 2007.godine u Zagrebu, dva mjeseca prije negoli je ona rodila njihovog sina Armana. Festu za prijatelje priredili su u čarobnom ambijentu imanja pod Sljemenom u srpnju 2008.

'Možda smo i malo previše vezani, i Lejla i ja, i s djecom. Kad sam deset dana snimao film u Njemačkoj i Nizozemskoj, oboje smo bili izvan sebe. Moram priznati da najviše uživam kad smo svi četvero na okupu, a trudim se da svaki dan barem ručamo zajedno jer navečer najčešće nisam kod kuće. Ako u danu kad imam predstavu i snimanje kviza samo dva sata provedemo skupa, srce mi je na mjestu', rekao je svojedobno Tarik u intervjuu za Gloriju i dodao da su mu godine provedene s Lejlom najljepše u životu, piše Gloria.hr.

Popularni Članci