VARALICE NAPOKON RAZOTKRIVENE! Poznato je kad se javljaju ljubavnicama, koliko često, kad se nalaze

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Artem Furman - Fotolia.com
Online agencija za spajanje parova Ashley Madison nedavno je provela istraživanje među dobrovoljnim korisnicima kako bi doznali što više o mehanizmu afera, odnosno kako funkcionira varanje partnera.

Ispitali su više od 1.600 korisnika te saznali kad partneri razmišljaju o aferi, kad razgovaraju s ljubavnicima i u koje vrijeme najčešće dogovaraju tajne sastanke.

Studija je pokazala da varalice o ‘zabranjenoj’ osobi počinju razmišljati čim se probude, a kontaktiraju ih najčešće za radnog vremena.

Više od dvije trećine osoba koje varaju partnera, u braku su dulje od 10 godina, a njih 44 posto priznalo je da održava aferu godinu dana ili manje. Također, velika većina ljubavnika/ljubavnicu kontaktira putem poruka, prenosi Jutarnji

Zanimljivu statistiku pokazala je učestalost javljanja; 47 posto ispitanih reklo je da se ljubavniku/ljubavnici javlja najmanje jednom ili dvaput dnevno, dok njih 42 posto održava kontakt sa supružnikom u istoj mjeri.

Ljubavnici se najčešće sastaju nakon što padne mrak, pokazala je anketa, a 21 posto ispitanih reklo je da partnera iz afere nikad ne viđa prije 21 sat.

Popularni Članci