MUŠKARCI, ISKORISTITE PRILIKU! Završni popust u salonu mode Atlantic do 50 posto

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Vedran Pervan
Sofisticirani krojevi i moderne konstrukcije, koja na najbolji način ističe konstituciju muškarca, pomno birane vrhunske tkanine i preciznost izrade, samo su neke od odlika kolekcije muških odijela poznatih brendova koje možete kupiti na završnom popustu salona mode Atlantic.

Najpoznatiji svjetski brendovi pronašli su svoje mjesto u ekskluzivnom butiku u Atlant centru. Za sve moderne muškarce, za sve prilike i u raznim varijantama. Važno je napomenuti da postoji mogućnost kombinacija različitih brojeva i modela.

Poznati renomirani brendovi koji najviše prevladavaju su Benvenuto, Digel, Carl Gross, CLUB OF GENTS, Bugatti. Na policama možete pronaći sve što poželite, od klasičnih modela i strukiranih, svečanih kravata, leptir mašni, prsluka, poznati brend košulja Venti i odijela za posebne prilike. Također, važno je naglasiti da postoji mogućnost narudžbe. Iz kataloga možete izabrati model, kroj, boju i veličinu po vašoj želji.

Sofisticirani krojevi moderne konstrukcije, koja na najbolji način ističe konstituciju muškarca, pomno birane vrhunske tkanine i preciznost izrade, samo su neke od odlika  kolekcije muških odijela poznatih brendova. Bilo da se radi o poslovnom ručku ili večeri, novogodišnjoj proslavi ili kakvoj drugoj svečanosti i prilici u kojoj je nužno ostaviti dojam uglađenosti, odabir odijela kao što su Benvenuto Digel i Stonesa nadogradit će imidž svakog muškarca.

Stigla je i nova ljetna kolekcija koju morate provjeriti.

Kontakt:

office.smatlantic@gmail.com

098 990 49 62

020 550 090

Atlant Centar, prvi kat, Dr. Ante Starčevića 24

(PROMO)

Popularni Članci