Učitaje prijašnje vijesti
NERETVA

Metkovski policajac oslobođen uz neobično obrazloženje: 'Muškarci iz južnih krajeva skloni su izmišljati'

DENIS Ž., policajac iz Metkovića, oslobođen je na Županijskom sudu u Splitu optužbe za zlouporabu položaja i ovlasti, i to uz poprilično neuobičajeno obrazloženje koje, međutim, nije prošlo kod Vrhovnog suda. 
PLOČE

SDP-OV KANDIDAT O PRIJETNJAMA SMRĆU: 'Ne vjerujem kako ovo ima veze s Vejićem, ali ima s ovim ljudima!'

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Ploča Mišo Krstičević primio je sinoć otvorenu prijetnju smrću, pet dana uoči drugog kruga lokalnih izbora kada će građani birati između njega i dosadašnjeg gradonačelnika HDZ-ovog Krešimira Vejića, a u telefonskom razgovoru za Dubrovački dnevnik je prokomentirao navedeni incident.

NEVJEROJATAN POTHVAT MLADIĆA IZ METKOVIĆA 'Sjedili smo u zadnjoj klupi na fizici i onda smo se dosjetili'

Do ideje su došli u zadnjoj klupi na fizici kad su slušali o elektromagnetskoj indukciji pa su razmišljali gdje pomoću toga mogu dobiti energiju
odluka

ZBOG 'LEDENOG DOBA' Župan proglasio elementarnu nepogodu u Pločama

Župan Nikola Dobroslavić donio je Odluku o proglašenju elementarne nepogode od mraza za područje Grada Ploče.
PLOČANSKI DNEVNIK

UZBUNA ZBOG MINISTROVOG PLANA 'Dovodim u Neretvu 150 elitnih mornaričkih specijalaca!'

HDZ Ploča pokrenuo je žestoku kampanju protiv mogućeg povratka Hrvatske vojske u gradsku vojarnu Neretva, u sklopu koje je i uvala za sidrenje brodova. “PLOČANI NE PRIHVAĆAJU POVRATAK VOJSKE U NAJATRAKTIVNIJU PRIRODNU UVALU NA JADRANU I U BIVŠU VOJARNU!!!!” naslov je teksta na HDZ-ovoj Facebook stranici, koji potpisuje predsjednik Gradskog vijeća Ploča i član Županijskog vijeća HDZ-a Davor Mihaljević.
ZANIMLJIVA PRIČA

STISNUTIH ŠAKA PRKOSIO PRIJE VJEŠANJA Jeste li znali da je najpoznatiji narodni heroj i partizan rođen u Opuzenu?

Jeste li znali da je najpoznatiji narodni heroj rođen u Opuzenu?
sdp ploče

POKAŽITE VELIKO SRCE I POMOZITE! Sutra svi ispred Robne kuće u Pločama

Pločanski SDP poslao je obavijest koju prenosimo u cijelosti.
pokrenut postupak

PETROV U SUKOBU INTERESA? U metkovsku Čistoću uhljebio zeta, predložio ga i za Vodovod

Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa pokrenulo je danas postupak protiv predsjednika Hrvatskog sabora Bože Petrova, jer je, dok je bio gradonačelnik Metkovića, svog šogora Pera Jerkovića imenovao za člana odnosno predsjednika nadzornog odbora metkovske Čistoće te ga predložio za člana nadzornog odbora lokalnog Vodovoda.
pločanski dnevnik

VATROGASAC IH POBIJEDIO NA SUDU Fina blokirala račun Grada Ploča

Račun Grada Ploča blokiran je u ponedjeljak zbog 1,3 milijun kuna koliko Grad mora platiti vatrogascu Milenku Usorcu, a račun je blokirala Fina temeljem sudske presude. 

PANIKA U UTVRDI MOSTA Dva dana prije Nove otpustili pet vatrogasaca primljenih preko veze zbog pritiska javnosti

- Most u Metkoviću zapošljava samo rođake, prijatelje, poklonike i članove Mosta. Primjerice, u Javnu vatrogasnu postrojbu Metković primljeno je šest ljudi od kojih je jedan prvi rođak Nikole Grmoje, a drugi je obiteljski povezan s Božom Petrovom... - izjavio je za Jutarnji list Stipo Gabrić Jambo nakon što je nedavno objavljeno da je bratić Nikole Grmoje i prijatelj Boža Petrova zaposlen bez javnog natječaja kao vodočuvar u tvrtki Hidrotehnički objekti.
višemilijunski iznos

JEDNA OD NAJVEĆIH INVESTICIJA U HRVATSKOJ U Pločama se gradi terminal (VIDEO)

U Pločama će biti izgrađen terminal za skladištenje i pretovar naftnih derivata i ukapljenog plina. Riječ je o jednoj od najvećih privatnih investicija u Hrvatskoj teškoj 135 milijuna eura. Više pogledajte u videoprilogu RTL-a.
BAČENO BLAGO

DOK DRUGI GLADUJU Ova fotografija iz Opuzena potpuno je razbijesnila građane (FOTO)

Aktivistica i nezavinska vijećnica u Gradskom vijeću Grada Ploča i Županijskoj skupštini Ana Musa podijelila je fotografiju koja se rapidno proširila društvenim mrežama i izazvala negativne komentare građana. 
obrazovanje

DOBRE VIJESTI SA SVEUČILIŠTA U DUBROVNIKU Otvara se novi studij, kreću prijave za upis!

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta izdalo je dopusnicu Sveučilištu u Dubrovniku za izvođenje specijalističkoga diplomskog stručnog studija Financijski menadžment. 
Učitaj još vijesti