Učitaje prijašnje vijesti
NESREĆA

AUTOMOBIL VISIO NAD ODVODNIM KANALOM Policajci iz Policijske postaje Metković spasili četiri starije osobe

Jučer, nešto iza 13 sati Policijska postaja Metković zaprimila je dojavu o slijetanju osobnog vozila s državne ceste D-8 na predjelu Marinuša u gradu Ploče. Po dojavi, vozilo je sletjelo prema kanalu s vodom, a iz vozila se čulo zapomaganje.
ugovor

Dječjem vrtiću Ploče 5,3 milijuna kuna za 'Unaprijeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja'

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku odobrilo je Gradu Pločama za projekt „Dječji vrtić Ploče djeci i roditeljima” 5.3 milijuna kuna, odnosno 100 posto bespovratnih sredstava.
PROPUSTI

POTRESNA ISPOVIJEST Otac preminulog dječaka iz Metkovića: Doktorica je rekla da to nije slučaj za Hitnu

Od smrti malog Gabrijela iz Metkovića prošlo je mjesec dana, no bura zbog odgovornosti i liječničkih propusta ne stišava se. Za HRT je progovorio Gabrijelov otac Mišo Bebić, opisavši što se točno dogodilo.
prosvjed

SMRT DJEČAKA IZ METKOVIĆA Liječnica koja je jedina pomogla Gabrijelu: Ovo je strašna uvreda, tražim pravdu

U Metkoviću je u 16 sati počeo prosvjed podrške liječnici Kseniji Kaleb koja je jedina pomogla dječaku Gabrijelu Bebiću koji je preminuo nakon što su ga dvaput slali kući s Hitne, a sad je Komora liječnika želi kazniti. 
REZULTATI INSPEKCIJE

VEĆINA PROPUSTA IM NISU PROPUSTI? Objavljeni tajni nalazi Komore o smrti malog Gabrijela iz Metkovića

Index je u posjedu tajnih nalaza Hrvatske liječničke komore (HLK) koja je provela inspekcijski nadzor o tijeku liječenja devetogodišnjeg dječaka Gabrijela Bebića iz Metkovića koji je preminuo od posljedica sepse.
TURIZAM

IZVRSNA PRILIKA! Valamar u Metkoviću i Pločama predstavlja nove prilike za zapošljavanje

Vodeća hrvatska turistička kompanija će u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje svim    potencijalnim zaposlenicima predstaviti otvorena radna mjesta i prednosti rada u Valamar Rivieri.
PROPUSTI

SMRT DJEČAKA Kujundžić će suspendirati odgovorne liječnike iz Metkovića, no teško će im pronaći zamjenu

Nakon što je inspekcija Ministarstva zdravstva utvrdila da postoji sumnja u propuste liječnika prilikom tragične smrti devetogodišnjaka iz Metkovića, sve je sada preuzeo DORH. No građani Metkovića nisu baš zadovoljni. Smeta im zaključak inspekcije prema kojem je sustav zdravstvene skrbi u dolini Neretve dobro ustrojen, dok se istovremeno oni boje razboljeti vikendom. Više pogledajte u videoprilogu RTL-a. 
TRAGEDIJA U METKOVIĆU

IZNAJMLJUJU I APARTMANE Što je uopće liječnička komora čiji šef smrt dječaka pravda vikendom

Šef Hrvatske liječničke komore danas je o smrti devetogodišnjeg dječaka Gabriela Bebića iz Metkovića, o kojoj je prije dva tjedna javnost izvijestio Index, izjavio da u tom slučaju treba uzeti u obzir to da je bio vikend. 
JAVNOST POTRESENA

SMRT DJEČAKA U METKOVIĆU Što se napravilo u zdravstvu i gdje je odgovornost ministra? (VIDEO)

U mandatu ministra Milana Kujundžića dogodilo se niz situacija koje su potresle javnost, a smrt dječaka u Metkoviću samo je jedna od njih. Pregled pogledajte u videoprilogu RTL-a. 
OBAVIJEST

BEZ PANIKE Isprobat će se novi sustav uzbunjivanja u Metkoviću, Opuzenu, Kuli Norinskoj, Pločama i Luci Ploče

Iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje poslali su obavijest.
‘Suza nisi vrijedan’

ANKICA GROSSI Lijepa Opuzenka ima vlastitu pjesmu: Važno mi je prenijeti emocije i energiju na ljude

Pjevačica Ankica Grossi bavi se pjevanjem od svoje 14. godine, a iza sebe ima više stotina nastupa po vjenčanjima, festivalima, klupskim i humanitarnim koncertima. Kroz sve te nastupe vodi je ljubav prema glazbi i to uvijek iznova pokušava podijeliti s publikom.
Brže i udobnije

POPUSTI I POVOLJNE CIJENE Ploče i Metković od sada su bolje povezani uz Eko taxi

Građanima Ploča i Metkovića od danas dostupna nova usluga taksi prijevoza unutar i između gradova. Eko taxi daruje svojih prvih deset korisnika popustom na vožnju od 20 posto.
projekt

'ZAGREB NERETVI, NERETVA ZAGREBU' Na devet lokacija u metropoli naši proizvođači uspješno plasiraju mandarine

U organizaciji Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Zagreba u metropoli je tijekom vikenda započela manifestacija “Zagreb Neretvi, Neretva Zagrebu”. 
Učitaj još vijesti