Učitaje prijašnje vijesti
DOLINA NERETVE

Dvoje od troje pedijatara u Metkoviću odlaze u mirovinu: Morat ćemo se pokriti šest mjeseci dok ne dođe zamjena (VIDEO)

Dvoje od troje pedijatara odlazi u mirovinu, a ravnatelji Doma zdravlja Metković Mihovil Štimac kaže da za njih imaju spremnu zamjenu, no ona dolazi tek krajem godine. Više pogledajte u videoprilogu RTL-a. 
SMRT GABRIJELA BEBIĆA

Skandal u Metkoviću, Hitna se osvećuje ljudima: 'Dobili ste što ste tražili'

Hitna u Metkoviću tijekom vikenda ne prima pacijente nego ih šalje u Opuzen. 
AGRONOMIJA

ZAMJENJUJE GNOJIVO, PONIŠTAVA PESTICIDE I SOL Agronomi preporučili organske proizvode koji voću vraćaju slast i miris, a uvećavaju urod

Udruga Neretvanska mladež u suradnji s društvom Grossi ulaganja d.o.o. iz Zagreba i društvom Anturija d.o.o. iz Čapljine održala je početkom ožujka prezentaciju poljoprivrednih preparata i noviteta u proizvodnji agruma u Opuzenu. Predstavljeni su proizvodi koji uklanjaju sol i svu kemiju iz tla te osiguravaju kvalitetniji rast ploda i stimuliraju cvatnju.
ZDRAVSTVO

'NEMA MJESTA ZA PANIKU' Pacijenti u Metkoviću mogu vaditi krv, ali nema tko udariti pečat

Voditeljica laboratorija Doma zdravlja u Metkoviću je preminula zbog čega pacijenti i dalje mogu vaditi krv, no ona mora biti transportirana u 150 kilometara dalek Kaštel Sućurac. 
NERETVA

Stručnjaci stigli u Metković, ali sprema se novi prosvjed: Nećemo odustati zbog uspomene na Gabrijela! (VIDEO)

Gotovo 100 dana od smrti devetogodišnjeg dječaka zbog sepse, u Metkoviću je predstavljeno privremeno rješenje za unaprjeđenje zdravstvene zaštite stanovnika tog kraja. Više pogledajte u videoprilogu RTL-a. 
PROSVJED

'OVO JE KRIZNA SITUACIJA!' Neretva na nogama zbog tragične smrti malog Gabrijela i lošeg zdravstvenog sustava

Prosvjed zbog smrti Gabrijela Bebića i lošeg zdravstvenog sustava koji organizira građanska inicijativa Sinovi i Kćeri Neretve održava se danas u Opuzenu. 
TUGA

Gabrijel je umro prije dva mjeseca, a njegove roditelje još nitko nije ispitao

Od smrti dječaka Gabrijela Bebića iz Metkovića prošla su skoro dva mjeseca, a ni DORH ni policija još uvijek nisu uzeli iskaz njegovih roditelja koji su dječaka tri dana dovodili na Hitnu.
POSJET METKOVIĆU

Ovo je trenutak u kojem su se susreli majka pokojnog dječaka Gabrijela i ministar Kujundžić (VIDEO)

50 dana nakon smrti 9-godišnjeg dječaka Gabrijela ministar Milan Kujundžić prvi je put stigao u Metković.
TRAGEDIJA

SMRT DJEČAKA IZ METKOVIĆA Bura se ne smiruje, sljedećeg tjedna dolazi i Kujundžić

GI Sinovi i kćeri Neretve koja je nedavno organizirala skup potpore liječnici Kseniji Kaleb te među svojim zahtjevima navela sastanak s ministrom zdravstva Milanom Kujundžićem u Metkoviću, dobila je jučer iz Ministarstva zdravstva potvrdu o dolasku ministra u Metković, piše Like Metković. 
NEPRAVDA

KSENIJA KALEB O SMRTI DJEČAKA IZ METKOVIĆA: Ovo mi je najteži period u životu, nemam apetita, loše spavam i stalno mi se plače

Nakon što je proglašena odgovornom za smrt malog Gabrijela Bebića - iako mu je ona jedina u Metkoviću pokušala spasiti život - pedijatrica Ksenija Kaleb ekskluzivno za novi broj Glorije govori koliko joj znači podrška sugrađana koji su se digli na noge zbog te nepravde te kako su je razočarale kolegice koje malom pacijentu prije nje nisu pružile odgovarajuću pomoć
NESREĆA

AUTOMOBIL VISIO NAD ODVODNIM KANALOM Policajci iz Policijske postaje Metković spasili četiri starije osobe

Jučer, nešto iza 13 sati Policijska postaja Metković zaprimila je dojavu o slijetanju osobnog vozila s državne ceste D-8 na predjelu Marinuša u gradu Ploče. Po dojavi, vozilo je sletjelo prema kanalu s vodom, a iz vozila se čulo zapomaganje.
ugovor

Dječjem vrtiću Ploče 5,3 milijuna kuna za 'Unaprijeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja'

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku odobrilo je Gradu Pločama za projekt „Dječji vrtić Ploče djeci i roditeljima” 5.3 milijuna kuna, odnosno 100 posto bespovratnih sredstava.
PROPUSTI

POTRESNA ISPOVIJEST Otac preminulog dječaka iz Metkovića: Doktorica je rekla da to nije slučaj za Hitnu

Od smrti malog Gabrijela iz Metkovića prošlo je mjesec dana, no bura zbog odgovornosti i liječničkih propusta ne stišava se. Za HRT je progovorio Gabrijelov otac Mišo Bebić, opisavši što se točno dogodilo.
Učitaj još vijesti