Učitaje prijašnje vijesti
odluka

ZBOG 'LEDENOG DOBA' Župan proglasio elementarnu nepogodu u Pločama

Župan Nikola Dobroslavić donio je Odluku o proglašenju elementarne nepogode od mraza za područje Grada Ploče.
PLOČANSKI DNEVNIK

UZBUNA ZBOG MINISTROVOG PLANA 'Dovodim u Neretvu 150 elitnih mornaričkih specijalaca!'

HDZ Ploča pokrenuo je žestoku kampanju protiv mogućeg povratka Hrvatske vojske u gradsku vojarnu Neretva, u sklopu koje je i uvala za sidrenje brodova. “PLOČANI NE PRIHVAĆAJU POVRATAK VOJSKE U NAJATRAKTIVNIJU PRIRODNU UVALU NA JADRANU I U BIVŠU VOJARNU!!!!” naslov je teksta na HDZ-ovoj Facebook stranici, koji potpisuje predsjednik Gradskog vijeća Ploča i član Županijskog vijeća HDZ-a Davor Mihaljević.
ZANIMLJIVA PRIČA

STISNUTIH ŠAKA PRKOSIO PRIJE VJEŠANJA Jeste li znali da je najpoznatiji narodni heroj i partizan rođen u Opuzenu?

Jeste li znali da je najpoznatiji narodni heroj rođen u Opuzenu?
sdp ploče

POKAŽITE VELIKO SRCE I POMOZITE! Sutra svi ispred Robne kuće u Pločama

Pločanski SDP poslao je obavijest koju prenosimo u cijelosti.
pokrenut postupak

PETROV U SUKOBU INTERESA? U metkovsku Čistoću uhljebio zeta, predložio ga i za Vodovod

Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa pokrenulo je danas postupak protiv predsjednika Hrvatskog sabora Bože Petrova, jer je, dok je bio gradonačelnik Metkovića, svog šogora Pera Jerkovića imenovao za člana odnosno predsjednika nadzornog odbora metkovske Čistoće te ga predložio za člana nadzornog odbora lokalnog Vodovoda.
pločanski dnevnik

VATROGASAC IH POBIJEDIO NA SUDU Fina blokirala račun Grada Ploča

Račun Grada Ploča blokiran je u ponedjeljak zbog 1,3 milijun kuna koliko Grad mora platiti vatrogascu Milenku Usorcu, a račun je blokirala Fina temeljem sudske presude. 

PANIKA U UTVRDI MOSTA Dva dana prije Nove otpustili pet vatrogasaca primljenih preko veze zbog pritiska javnosti

- Most u Metkoviću zapošljava samo rođake, prijatelje, poklonike i članove Mosta. Primjerice, u Javnu vatrogasnu postrojbu Metković primljeno je šest ljudi od kojih je jedan prvi rođak Nikole Grmoje, a drugi je obiteljski povezan s Božom Petrovom... - izjavio je za Jutarnji list Stipo Gabrić Jambo nakon što je nedavno objavljeno da je bratić Nikole Grmoje i prijatelj Boža Petrova zaposlen bez javnog natječaja kao vodočuvar u tvrtki Hidrotehnički objekti.
višemilijunski iznos

JEDNA OD NAJVEĆIH INVESTICIJA U HRVATSKOJ U Pločama se gradi terminal (VIDEO)

U Pločama će biti izgrađen terminal za skladištenje i pretovar naftnih derivata i ukapljenog plina. Riječ je o jednoj od najvećih privatnih investicija u Hrvatskoj teškoj 135 milijuna eura. Više pogledajte u videoprilogu RTL-a.
BAČENO BLAGO

DOK DRUGI GLADUJU Ova fotografija iz Opuzena potpuno je razbijesnila građane (FOTO)

Aktivistica i nezavinska vijećnica u Gradskom vijeću Grada Ploča i Županijskoj skupštini Ana Musa podijelila je fotografiju koja se rapidno proširila društvenim mrežama i izazvala negativne komentare građana. 
obrazovanje

DOBRE VIJESTI SA SVEUČILIŠTA U DUBROVNIKU Otvara se novi studij, kreću prijave za upis!

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta izdalo je dopusnicu Sveučilištu u Dubrovniku za izvođenje specijalističkoga diplomskog stručnog studija Financijski menadžment. 
južna granica

NAŠA ŽUPANIJA KAO NOVA RUTA? Uhvatili 13 migranata koji su pokušali ilegalno ući kod Metkovića (VIDEO)

Nakon istočne granice, migranti su se pojavili i na južnoj. Trinaestero njih uhvaćeno je u pokušaju ilegalnog ulaska u zemlju u Metkoviću. Istražili smo otvaraju li se nove rute. Više pogledajte u RTL-ovom videoprilogu. 
PLOČANSKI DNEVNIK

APSURD U DOLINI NERETVE Nikad više mandarina, a nema ih tko pobrati

Iz tvrtke AgroFructus u utorak su izvijestili kako se ovogodišnji urod mandarina procjenjuje na rekordnih 90 tisuća tona, no i upozorili da ih nema tko pobrati i pripremiti za tržište.
SMIJEŠNO TRŽIŠTE

MAKEDONSKU PODVALJUJU POD NAŠU! Pogledajte zašto ne možete kupiti neretvanske dinje (VIDEO)

Neretvanske dinje sve je manje jer je za nju sve manje mjesta na domaćem tržištu. Dok otkupna cijena pada, uvoz raste, a na ruku im ne ide ni vrijeme. Više pogledajte u RTL-ovom prilogu. 
Učitaj još vijesti