Ante Delija putuje u Las Vegas na PFL doigravanje: 'Rekli su mi da budem spreman!'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovački Dnevnik
Službeno je potvrđeno ono što se očekivalo još otkako je završio prvi krug druge sezone PFL-a. Ante Delija postao je prva rezerva turnira i postat će dio doigravanja u slučaju otkazivanja bilo kojeg od osam kvalificiranih boraca.

Ante Delija u prvom je kolu uvjerljivo savladao Carla Seumanutafu, podsjeća Fightsite. Tom pobjedom zaradio je tri turnirska boda i mogao je mirno gledati prema drugom kolu. Ipak, u njemu nije nastupio zbog ozljede ruke iz prve borbe, a za mjesto u doigravanju ostao je zamalo kratak. Njegov timski kolega Satoshi Ishii nije uspio savladati Jareda Rosholta i Ante će sad morati čekati eventualni otkaz nekog borca.

"Vjerujem da ću nastupiti u doigravanju. Male su šanse da se netko neće ozlijediti", rekao je Ante za Fightsite.hr prije nekoliko dana, dok još nije bio potpuno siguran u svoj status. No, nakon toga je razgovarao s ljudima iz PFL-a koji su mu to potvrdili i opisali cijelu situaciju. Naime, Ante će 31. listopada biti u Las Vegasu pa čak i da ne bude nekih ranijih otkaza.

"Javili su mi da sam prva zamjena i da budem spreman. Svakako idem u Vegas i bit će mi plaćeno kao da sam se borio pa čak i ako borbe ne bude", rekao je vrlo zadovoljni Ante.

Sad će se morati posvetiti zanimljivim pripremama tijekom kojih se u početku neće moći posvetiti jednom određenom borcu. Tako je zanimljivo saznati kako će izgledati kamp za nešto poput toga. Uostalom, tako se moraju pripremati i svi ostali, budući da pobjeda u četvrtfinalu donosi još jedan nastup tu istu večer.

"Sve je isto kao za prethodne borbe. Svaki segment borbe bio je pokriven, tako će biti i sada", najavio je Ante za Fightsite.

Popularni Članci